Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lova do krova

Zvijezda 'Igre prijestolja' otkrila tko više zarađuje od nje

Sophie Turner
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
03.04.2019.
u 08:55

Uskoro počinje nova i poslijednja sezona spektakla 'Igre prijestolja', a Sophie Turner otkrila je pojedinosti o honorarima u seriji.

Britanka Sophie Turner koja u 'Igri prijestolja' glumi Sansu Stark, kćer Neda Starka i sestru Jon Snowa, otkrila u intervjuu za Harper's Bazaar je da je upravo Kit Harington, koji glumi Snowa, više plaćen nego ona.

Za svoju ulogu zaradila je manje novaca, ali je istaknula da on ima veću radnju i više noćnih snimanja.  Pripadnica je pokreta 'Times' Up' koji traži rodnu ravnopravnost u industriji zabave i rekla da je malo problematično zahtijevati jednaku plaću na hit seriji HBO-a.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LouisVuitton #LVconnected

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

- Kit Harington glumi Jona Snowa, kralja na sjeveru, i dobio je više novca od mene, ali je imao veću priču. Za posljednju epizodu on je imao nešto ludo poput 70 noćnih snimanja, dok ja nisam imala toliko. Rekla sam mu: 'Znaš što, zadrži taj novac' - ispričala je Sophie.

Druge zvijezde serije također su rekle da su noćna snimanja bila jako zahtjevna, pogotovo u osmoj sezoni gdje je snimanje trajalo 11 tjedana.

Pogledajte tko su najseksi Hrvati.

Ključne riječi

Komentara 2

BL
bla3108
09:25 03.04.2019.

ajde jedna koja moze zbrojiti 2+2

BL
bla3108
09:25 03.04.2019.

ajde jedna koja moze zbrojiti 2 i 2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije