Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TRIK

Zvijezda 'Gospodara prstenova' branila svoj novi film u kojem glumi homoseksualca

Viggo Mortensen poses prior "Falling" premiere in Copenhagen
Foto: RITZAU SCANPIX/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
18.11.2020.
u 07:00

- Evo određenih likova koje neću glumiti. Ne bih glumio Erica, kinesko-havajskog Amerikanca - rekao je, misleći na lik Johnovog supruga u filmu kazao je Mortensen i dodao kako njegova odluka da Johna učini homoseksualcem nije "trik, ili neki okidač"

Viggo Mortensen, zvijezda serijala "Gospodar prstenova" nedavno je predstavio film "Falling" u kojem glumi, a kojeg je i režirao. U njemu glumi Johna, homoseksualca koji se brine za svog rasističkog i homofobnog oca kad počne pokazivati ​​simptome demencije. Govoreći o filmu, Mortensen je branio straight glumce koji igraju homoseksualne uloge, prenosi Reuters

- Evo određenih likova koje neću glumiti. Ne bih glumio Erica, kinesko-havajskog Amerikanca - rekao je, misleći na lik Johnovog supruga u filmu kazao je Mortensen i dodao kako njegova odluka da Johna učini homoseksualcem nije "trik, ili neki okidač", objašnjavajući da je odlučio prepisati Johnovu seksualnost tijekom scene u kojoj telefonski poziva svog partnera.

Viggo Mortensen poses prior "Falling" premiere in Copenhagen
1/13

- Mislio sam, što ako to nije supruga? Što ako je to muž? Pokušat ću to. Napisat ću sljedeću scenu i vidjeti kakav je osjećaj. Ako ne uspije ili se čini da nekako nije u redu za priču, onda je neću koristiti, ali svidjela mi se, kazao je Mortensen. 

Premijera filma "Falling" trebala je biti održana na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu prije nego što je događaj otkazan u svjetlu pandemije koronavirusa. Film je stoga u europska kina došao tek u listopadu. Podsjetimo, Mortensen je za ovu ulogu nominiran za Europsku filmsku nagradu, a jedan od konkurenata mu je i naš Goran Bogdan, za ulogu u filmu "Otac". 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SW
Sweet
08:59 18.11.2020.

Igra prijestolja? Wtf?

ZA
!zagreb!
07:15 18.11.2020.

Misli valjda na Gospodara prstenova. Lol!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije