Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike promjene

Zuzana iz 'Života na vagi' o teškoj životnoj situaciji: Tako draga žena mi je umirala na rukama i imala je jednu želju

Foto: RTL
1/6
18.09.2022.
u 09:00

Zuzana Filipaš koja dolazi iz istarskog mjesta Raša, po zanimanju je obrtnica i ima 146 kilograma te se u show prijavila jer u ogledalu već neko vrijeme ne vidi sebe nego drugu osobu.

Uskoro starta nova sezona showa "Život na vagi" u kojoj kandidati ulaze kako bi uz pomoć stručnjaka promijenili svoje životne navike i riješili se viška kilograma. Među kandidatima ove sezone je i Zuzana Filipaš koja dolazi iz istarskog mjesta Raša, po zanimanju je obrtnica i ima 146 kilograma te se u show prijavila jer u ogledalu već neko vrijeme ne vidi sebe nego drugu osobu. Ljubav je Zuzanu iz Češke dovela u Hrvatsku, a u intervju za RTL je ispričala o nekim teškim životnim situacijama.

- Njegovala sam svoju buduću svekrvu koja je bila teško bolesna. Bila sam jako mlada i neiskusna.  Tako draga žena mi je umirala na rukama i imala je jednu želju koju je htjela da joj obećam da ću ispuniti. Tu želju sam ispunila i to mi je bio veliki teret u životu - ispričala je Zuzana. Otkrila je kako je kod nje debljanje počelo s promjenom života kada se doselila u Hrvatsku. Ispričala je kako je u svojoj domovini bila aktivna i s prijateljima je često boravila u prirodi, bavila se trčanjem, odbojkom i tenisom.

- Ovdje su mi nedostajali prijatelji koji su aktivni. Na to je sigurno utjecala i psiha jer nemate prijatelje, još ne znate dobro jezik i ostalo. Ali bez obzira na to sve, sama sam sebi kriva jer sam si to dopustila - rekla je Zuzana. Obitelj joj je najveća podrška i sin i kći je bodre u ovom velikom izazovu kao i suprug i sigurni su kako će uspjeti. 

VIDEO Zaposlenici kralja Charlesa i Camille potpuno potreseni: Svi su izbezumljeni nakon što su primili ovu informaciju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije