Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dove Fashion.hr

Zoran Garevski ne želi kreirati za gay dječake, važna mu je muškost

Dove Fashion.hr (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/4
14.10.2012.
u 11:49

Četverodnevni program Dove Fashion.hr-a predstavio je 19 modnih programa! 
Rezime: nosi se klasika, ali za 21. stoljeće

– Strašno me zanima muška moda. Pazim pritom da muškarac ostane muškarac, da nije gay – rekao nam je sinoć u “backstageu” Dove Fashion.hr-a stari naš slovenski modni prijatelj Zoran Garevski. Trenutak poslije poslao je na pistu manekena u svjetloplavom odijelu s kratkim hlačicama! Ne bermudama, nego baš u vrućim ali dobro ispeglanim hlačicama. Ne vjerujući da poslovni muškarac baš tako zamišlja svoj imidž, pitali smo se za koga je onda to odijelo? Odgovor je stigao sa strane: – Za tv-spikere kad ljeti rade u vrućem studiju... Da. smijuckali smo se naglašenom modnom istraživanju granice muškosti. Ali Garevski je dao niz vrlo dobrih muških modela za novu generaciju muškaraca.

Iz Slovenije je došla i grupa “Young & Squat”. – Predstavljamo glam-trash kolekciju – rekli su. No bilo je tu puno odličnih ozbiljnih modela!

Čipke za dečke

Zadnju su večer novosezonskoga Dove Fashion.hr-a, sinoć u bivšoj tvornici Gredelj, otvorili eNVy room. Najavili su da ih je inspirirala (mlada) Brigitte Bardot. Frizeri su to shvatili doslovno, a eNVy room s pomakom, u svom stilu.

Prugama u crno-bijelom i kolor izdanju dodijelili su glavnu ulogu. A bogme i zlatnom remenčiću koji se gurao i gdje ne treba.

Kolekcija torbica koje je Robert Sever dizajnirao za Heru izuzetno je dopadljiva, puna boja, s nekim modelima slatkim poput igračke, no nažalost od plastike. Ali haljinice koje je kreirao za manekenke, bile su pun pogodak.

Galašovi modni krugovi

Igor Galaš je iznenadio: modele su mu nosile i “obične” cure! Dobro su im pristajali njegovi glamurozni modeli temeljeni na kvadratu i krugu. S jedne je strane haljinu krojio usko, a s druge je gomilao puno tekstila. I kaputiću je digao leđa u zrak da bi dobio dobru siluetu. Majstorski!

Večer je poentirana revijom modela Aleksandre Dojčinović za Dove koju su nosile poznate modne novinarke!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije