Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit video

Znate li što voditelji RTL-a Danas rade kada su na televiziji reklame? Objavljena snimka koja to otkriva

Foto: RTL
1/9
08.08.2023.
u 12:10

Jelinčić je tijekom reklama upitao kolegicu zna li što je glazbenik Marko Perković Thompson odgovorio kada su ga pitali kako komentira to da je jedna od najvećih hrvatskih zvijezda

Da vođenje vijesti uživo nikada nije lako, znaju svi televizijski voditelji, a itekako je stresno računati minute i sekunde između reklama koje prolaze, a tijekom kojih voditelji čekaju svoj "povratak". 

Neki se zato odluče reklame iskoristiti za malo opuštanja, a kako to izgleda, pokazali su RTL-ovi voditelji Tomislav Jelinčić Ivana Brkić Tomljenović. U videu koji je objavljen na službenoj Instagram stranici RTL-ova portala Danas.hr Jelinčić je upitao kolegicu zna li što je glazbenik Marko Perković Thompson odgovorio kada su ga pitali kako komentira to da je jedna od najvećih hrvatskih zvijezda. Brkić Tomljenović mu je odgovorila kako joj je to već jednom ispričao, ali je zaboravila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danas.hr (@danas.hr_)

I prije nego što je voditelj mogao odgovoriti, producenti su ih prekinuli i obavijestili da je "pauza" gotova te da se uskoro vraćaju u eter.

Video je objavljen prije tjedan dana, a već je pogledan više od 300.00 ljudi. 

VEZANI ČLANCI

 

Podsjetimo, i RTL-ova reporterka Ivana Ivanda Rožić na društvenim mrežama dijeli zanimljive trenutke s terena, pa je tako nedavno pokazala situaciju kada je trebala snimiti kratki teaser za svoj prilog u kojemu je zavirila u unutrašnjost kanadera u Zrakoplovnom-tehničkom centru. 

Kako to često radi, pokazala je i smiješne situacije kada ne pođe baš sve po planu pa se tako u njezinu videu na TikToku vidi da je nekoliko puta pogriješila u najavi pa ju je morala ponavljati. 

"Kad urednik kaže: 'Snimi kratki teaser!'" napisala je uz video. 

VIDEO Ella Dvornik oglasila se nakon novih šuškanja o bračnim problemima: 'Što mene sve dočeka'

Komentara 1

Avatar Karlovačko
Karlovačko
14:25 08.08.2023.

Eto ja sam mislio bože sačuvaj nesmijem reći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije