Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mala buntovnica

Znate li koja poznata Hrvatica je na slici? 'Uzela sam škare i ošišala se iz protesta'

Foto: Instagram
1/5
18.09.2019.
u 15:06

Nedavno se isto tako na društvenim mrežama pohvalila zanimljivom fotografijom iz mlađih dana na kojoj pije pivu.

Ella Dvornik podijelila je na Instagramu fotku iz djetinjstva, te otkrila da se kao mala odlučila sama ošišati. 

"Nemam pojma koliko sam godina imala, ali ova frizura je nastala nakon što me mama ošišala na kahlicu po tisućiti put pa sam uzela škare u kupaoni i iz protesta se ošišala na kratko. Zadovoljstvo se vidi na licu", napisala je Ella ispod fotografije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk
 Nedavno se isto tako na društvenim mrežama pohvalila zanimljivom fotografijom iz mlađih dana. 

Foto: Instagram screenshot

U slatkoj crvenoj majici na uzorke koja bi i danas bila modni hit mala Ella na slici u jednoj ruci drži bocu pive, dok je u drugoj čaša iz koje ju ispija. - Zna se od malena da je piva moj porok - poručila je Ella.

 



 

 

Ključne riječi

Komentara 22

TR
Trener
15:46 18.09.2019.

Zelim gospodji svu srecu. Ipak, nekad je Vecernji list bio respektabilan dio medija, a danas zutilo smedje boje. Gdje su nestali pravi novinari?

DU
Deleted user
15:38 18.09.2019.

Nije je bilo par dana pa sam se zabrinuo.

DU
Deleted user
16:25 18.09.2019.

Poznata Hrvatica???? Po cemu??? Opet mi dodjelite crveni karon kao kad sam komentirao Seksa koji plese, a onakve je zakone kreirao? Zabranite mi pristup na jos jedan tjedan molim vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije