Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa anđelija

Znate li kako izgleda supruga Saše Matića? Rijetko je viđamo, no snimili su je na proslavi rođendana

Beograd: Sahranjen Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković
Foto: Antonio Ahel
1/12
04.12.2023.
u 21:50

Bili su na proslavi 18. rođendana Sofije Trajković, kćeri pjevača Radiše Trajkovića Đanija i njegove supruge Slađane. Anđelija je supruga Sašu čvrsto držala ispod ruke, a oboje su bili ležerno, ali glamurozno odjeveni. Nosili su i darove, te cvijeće za slavljenicu.

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, Saša Matić, rijetko u javnosti komentira svoj privatni život. Poznato je ipak da je u braku sa suprugom Anđelijom već 20 godina. Sašu i Anđeliju rijetko se može vidjeti zajedno u javnosti, no fotografi su ih snimili u zajedničkom izlasku. Bili su na proslavi 18. rođendana Sofije Trajković, kćeri pjevača Radiše Trajkovića Đanija i njegove supruge Slađane. Anđelija je supruga čvrsto držala ispod ruke, a oboje su bili ležerno, ali glamurozno odjeveni. Nosili su i darove, te cvijeće za slavljenicu.

Saša i Anđelija u braku su od 2003. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Taru i Aleksandru. Matić je prije nekoliko mjeseci  dana kupio je vilu u Perastu u Crnoj Gori, pišu srpski mediji. Dodaju nadalje i kako je riječ o nevjerojatnoj nekretnini koja se nalazi na posebnoj lokaciji gdje je danas gotovo nemoguće nešto kupiti, a i ako je slučajno nešto u prodaji, cijene su astronomske. 
Srpski mediji prenose i da je Matić navodno za ovu vilu izdvojio dva milijuna eura, a na slikama koje su objavili vidi se da je jedan kat renoviran, a upravo tamo sada boravi pjevačeva obitelj. Ova vila nosi naziv Palača Balović(Palata Balović) i u njoj je svojevremeno uživao i Petar Petrović Njegoš. 

07, November, 2023, Belgrade - Radisa Trajkovic Djani's daughter Sofija celebrates her 18th birthday at Topciderac restaurant. Photo: M.M./ATAImages 07, novembar 2023, Beograd - Cerka Radise Trajkovica Djanija, Sofija proslavlja 18. rodjedan u restoranu Topciderac. Photo: M.M./ATAImages Photo: M.M./ATAImages/PIXSELL
Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL

VEZANI ČLANCI:

Saša je, inače, postao je nezaobilazan zabavljač na svadbama naših nogometaša. Jedan od najomiljenijih regionalnih pjevača nedavno je pjevao na vjenčanju Dine Dragije i Tina Jedvaja u Varaždinu, a tjedan dana poslije i na svadbi Helene Matić i Dominika Livakovića u Zadru. Pjesmom je u Istri uveličao njihov dan i Ivani i Domagoju Vidi, a iste godine zabavljao je u Sesvetskim Selima goste na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića, kad je Zdravko Mamić rastrgao košulju, a kasnije izjavio i kako su "ljudi do 7 ujutro hodali po lusterima".

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kad je imala 16 godina i kako se od tada promijenila

Beograd: Sahranjen Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković
1/29

- Ja sam vrlo čest gost na njihovim zabavama, feštama i oni su stalno mene zvali i zovu me i dan danas, bilo je mnogo fešti i naravno da smo u kontaktu i dalje. Ja sam dobar prijatelj i s Ognjenom Vukojevićem i s Lukom Modrićem i s Domagojem Vidom i s Lukom Dončićem košarkašem, ima njih dosta s kojima sam dobar. Svaka fešta je bila dobra na svoj način, što sam ja napravio feštu i svatovi pomogli da to bude baš što bi rekli raspašoj. Nije totalno, ali pozitivna je atmosfera, svi pjevaju i plešu - rekao je nedavno Saša za RTL. 

Pjevača ne vole samo nogometaši. Nedavno je pjevao na rođendanu bivše missice Barbare Ljiljak, a u travnju na rođendanu svoje velike prijateljice Severine s kojom ima i duet "More tuge". Iako ne postoji službeni cjenik, za jedan nastup Saše Matića izdvojit ćete od 75 tisuća kuna pa nadalje, što bi značilo da je u 4 nastupa u Lijepoj našoj džep napunio s minimalno 300 tisuća kuna.

VIDEO Severina pokazala poruku koju joj je poslala gledateljica: 'Prasice, uvijek si mi išla na živce'

Komentara 6

KO
korisnik70
23:41 04.12.2023.

Ne znamo mi, ali ne zna niti on-)

DU
Deleted user
02:45 05.12.2023.

Anđelija je doista riba fish.

BP
Besposlen pop
06:52 05.12.2023.

Mislim da bi ovo trebala biti prijelomna vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije