Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Prvi pobjednik u showu skinuo 45 kg, evo je li se u međuvremenu udebljao

Foto: RTL
1/6
19.12.2017.
u 10:15

Ivan Krolo u show je ušao sa 130 kilograma, tijekom showa smršavio je 45 kilograma, a u međuvremenu se udebljao

Pobjednik je druge sezone "Života na vagi" Dorian Crnković koji je tijekom showa izgubio 77 kilograma.

Skinuo je više kilograma nego prvi pobjednik showa Ivan Krolo, kojeg je ekipa RTL-a posjetila i provjerila je li nakon showa zadržao pobjedničku težinu ili se udebljao. Ivan je u showu skinuo 45 kilograma, a u show je ušao sa 130 kilograma i priznaje kako nije uspio zadržati težinu s kojom je pobijedio.

– Na početku mi se vratilo nešto malo kilograma, ali tada sam još bio u formi i trenirao sam. Međutim zadnja dva-tri mjeseca imao sam problema s ozljedama i sve skupa od izlaska iz showa udebljao sam se 15 kilograma – ispričao je Krolo.

U showu je, kaže Ivan, bilo lakše skidati kilograme jer su natjecateljima treneri stalno pri ruci, kao i  nutricionisti, a nakon showa natjecatelji su prepušteni sami sebi i moraju pronaći dobru motivaciju da zadrže težinu. 

– Najteže je kad iziđeš, jednostavno si prepušten sam sebi. Ipak, mislim da smo za ovog perioda dok smo bili u kući i koji smo izdržali vani sve do finala dovoljno mogli naučiti i o treninzima i o prehrani, ali jednostavno ti trening više nije potreban, moraš sam sebe motivirati – kaže prvi pobjednik showa. 

1/60

 

Komentara 5

MI
mirkozlikovski
10:52 19.12.2017.

Jasno mi je da se u svakodnevnom govoru i pisanju po mobitelu koristi gramatička konstrukcija koja je svojstvena srpskom jeziku, a to je popularno ''dadakanje''. Ali da se u članku na internetu i to k tome na stranici Večernjeg lista koristi ''srbizam'', e to je već malo teže za shvatiti. ''Da li se udebljao...''? O majko moja mila! Dno dna! Što drugo reći nego, dno dna! Pa ovo se u osnovnoj školi uči da je to pogrešna gramatička konstrukcija u našem pravopisu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije