Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plijeni pažnju

Zgodna manekenka proglašena je najljepšom WAGsicom Eura, a od svog odabranika viša je skoro 10 cm

Foto: Instagram/ jessicaaidi
1/5
12.07.2021.
u 18:52

Na ovogodišnjem Euru titulu najljepše WAGsice odnijela je odabranica talijanskog reprezentativca i igrača Paris Saint Germana Marca Verrattija, Jessica Aidi.

Kako to uvijek biva tijekom nogometnih prvenstava, osim nogometaša koji su u središtu pažnje na terenu, u fokusu su i njihove bolje polovice, a na ovogodišnjem Euru titulu najljepše WAGsice odnijela je odabranica talijanskog reprezentativca i igrača Paris Saint Germana Marca Verrattija (28), Jessica Aidi (29).

Jessica je francuska manekenka koju na Instagramu prati skoro 400 tisuća pratitelja, a plijeni poglede gdje god se pojavi. Verratti i Jessica u vezi su skoro dvije godine, a svojeg dragog često prati s tribina.

Lijepa Francuskinja je od nogometaša viša čak 10 centimetara, no nogometašu to očito ne smeta s obzirom na to da je i ranije bio s visokim ljepoticama. Njegova bivša supruga Laura Zazzara također je bila viša gotovo 10 centimetara, a iz braka s Laurom Marco ima sedmogodišnjeg sina Tommasa.

Jessica jučer finale u kojem je Italija pobijedila Englesku, nije gledala s tribina ali finale Europskog prvenstva u nogometu pratila je ispred ekrana i prije finala objavila je fotografiju na kojoj nosi dres reprezentacije svog dečka, a nakon pobjede Italije privatnim zrakoplovom uputila se u Rim kako bi sudjelovala u dočeku prvaka Europe u nogometu.

VIDEO Severina više ne prati Igora na instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije