Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijala se svemu

Sonja Kovač na večeri imala nezgodu, sve je ispričala: 'Ostala sam bez gumbića'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/8
09.07.2021.
u 08:52

Podsjetimo, sretni par je u vezi više od devet godina, a u Zagrebu su početkom godine kupili i zajednički stan čije je renovacije Sonja pokazivala pratiteljima na YouTubeu, ali i na Instagramu.

Influecerica Sonja Kovač (37) uživa s dečkom Goranom Mandićem u Istri, točnije u Rapcu, odakle dijeli fotografije s plaže, bazena ili restorana. U nedjelju je tako krenula na večeru s dečkom u sklopu hotela, kada joj se dogodila mala nezgoda. Sve je ispriča u svojoj objavi na Instagramu.

- Moja cool faca ne otkriva ništa, al sve piše u opisu posta - najavila je influencerica u Instagram storyju i potom objavila fotografije.

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

- Večera je bila neodoljiva pa se desila i nezgoda! Ostala sam bez gumbića, ali nek sam ja sita! - napisala je Sonja pored fotografija. 

Podsjetimo, sretni par je u vezi više od devet godina, a u Zagrebu su početkom godine kupili i zajednički stan čije je renovacije Sonja pokazivala pratiteljima na YouTubeu, ali i na Instagramu.

 „Vlasnici doma! Nazdravimo za novo poglavlje u životu. Kako nije bilo putovanja napokon sam se uhvatila u koštac s traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu!“, napisala je na društvenim mrežama influencerica uz fotografiju na kojoj se par ljubi u novom stanu.

VIDEO>> Otkriveno je da su posljednje riječi omiljene princeze Diane bile: “Bože, što se dogodilo?”

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije