Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobili zlatni gumb

Zbog ove plesne točke žiri Supertalenta ostao je u šoku: 'Kako je ovo moguće?'

Foto: Screenshot
1/10
11.12.2023.
u 10:39

Zlatni gumb za direktan prolazak u finale ovoga je puta bio u Fabijanovim rukama pa je upravo on odlučio dati ga njima

Finale Supertalenta sve je bliže, a iza nas je pretposljednja polufinalna epizoda koja je na velikoj pozornici ugostila osmero kandidata. Neizvjesna i gusta borba za prolazak u finale vodila se sve do posljednjeg trenutka, a žiriju su se posebno svidjeli plesni nastupi, pa su tako upravo talentirani plesači zauzeli nova tri mjesta u završnici showa. Jedan od ta tri mjesta je zauzeo i Crowd Control, skupina koju čine plesači Jan Hajsok i Sonja Bonačić. 

''Stvarno smo zadovoljni, dali smo sve od sebe i ispalo je super. Kad ti netko primijeti neki detalj koji si stavio, to ti da veći poticaj. Vidjeli su nas ljudi, zvali su nas prijatelji, bilo je jako pozitivnih komentara. Ja bi voljela da se osjećamo jednako dobro kao i zadnji put, ovo je savršena emisija da mi pokažemo to što jesmo'', izjavili su Sonja Bonačić i Jan Hajsok prije svog polufinalnog nastupa.

VEZANI ČLANCI

Zlatni gumb za direktan prolazak u finale ovoga je puta bio u Fabijanovim rukama pa je upravo on odlučio dati ga njima. Svoju su koreografiju, kombinaciju plesa, cirkusa i žongliranja izveli u svom jedinstvenom stilu, a to je oduševilo i šokiralo žiri.

''Nevjerojatno, kako je ovo moguće? Što je ovo bilo?'', govorili su još tijekom njihovog nastupa. 

''Ljudi, prekrasno. Nije nam jasno što je ovo bilo! Ovo je bilo za pobjedu u Supertalentu, ne samo za zlatni gumb'', rekla je Maja. 

''Bili ste predobri, ovo je točka za finale'', nadovezao se Bilman.

1/33

''Najviše od svega mi se svidjela vaša sinergija, odnosno dijeljenje emocije, vas dvoje ste postali javno jedno'', rekla je Martina.

''Vaša vještina je neupitna, ono što je večeras u meni probudilo nevjerojatne osjećaje je vaša dubinska senzualnost koju imate ponaosob, a i zajedno. Ti kao muškarac daješ temelje svojoj ženi da ona raste i bude na najvišoj poziciji'', primijetio je Fabijan koji im je dodijelio Zlatni gumb.

VIDEO Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre mu preminule prije nego se rodio

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije