Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Natjecatelj nastupom uzrujao članove žirija, a Maja se i tresla: 'Mene je strah'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/27
11.12.2023.
u 08:37

U polufinalnom nastupu Leon Domnik odlučio se referirati na svoj nastup na audiciji te to učinio uz pomoć pomagača među kojima je i bila i članica žirija Maja Šuput. Leon je na pozornici imao dva tima te je pokazao trik s brojevima u kojem je jedan broj, kada se tabla okrene, tvorio njegovo ime, a drugi, onaj koji je bio u Majinom timu, tvorio ime Majinog sina Blooma. Ovim je potezom šokirao Šuput te mu je ona poručila:

Gledatelji Nove TV  u nedjelju su mogli gledati pretposljednju polufinalnu epizodu showa 'Supertalent' u kojoj se za mjesto u finalu borilo osam natjecatelja, a samo njih troje je prošlo. Neizvjesna i gusta borba za prolazak u finale vodila se sve do posljednjeg trenutka, a žiriju su se posebno svidjeli plesni nastupi, pa su tako upravo talentirani plesači zauzeli nova tri mjesta u završnici showa.

No, bilo je i drugih zanimljivih nastupa. Svojim nastupom žiri je oduševio i Leon Domnik koji je već svojim prvim nastupom iznenadio mnoge. Tada mu je cilj bio promijeniti Martinino mišljenje o mađioničarima, a to je i uspio. U polufinalnom nastupu odlučio se referirati na svoj nastup na audiciji te to učinio uz pomoć pomagača među kojima je i bila i članica žirija Maja Šuput. Leon je na pozornici imao dva tima te je pokazao trik s brojevima u kojem je jedan broj, kada se tabla okrene, tvorio njegovo ime, a drugi, onaj koji je bio u Majinom timu, tvorio ime Majinog sina Blooma. Ovim je potezom šokirao Šuput te mu je ona poručila:

- Nije mi jasno, jer sam sad u takvom stanju šoka, jednostavno ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo, ni ovo s brojevima, ni ova petokraka, a ovo uopće ne kužim, sad je došlo do onog dijela kad je mene njega strah - rekla je Maja koja se i tresla nakon svega. 

Foto: Nova TV

- Uzrujao si me, ovo je definitivno nadraslo priču s audicije, ovo mi je bilo zastrašujuće fantastično - komentirala je Martina viđeno. 

A Maja je i dalje bila u šoku i ponavljala: 'Majko sveta'.

- Ovo je bilo fascinantno - složio se Davor.

- Pokušao sam nekako odgonetnuti, najviše me dojmio taj tvoj mir i stvari se samo događaju oko tebe, ti stojiš i oko tebe se samo planeti mijenjaju - Fabijan je dao zanimljiv komentar Leonu.

VEZANI ČLANCI

Inače, u sinoćnjoj polufinalnoj emisiji, pravo na korištenje zlatnog gumba imao je Fabijan, a on je direktan prolaz u finale omogućio jednom pjesmom paru. Među jakom konkurencijom, odlučio je svoju zlatnu ulaznicu za finale pokloniti plesačima Janu Hajsoku i Sonji Bonačić koji nastupaju pod imenom Crowd Control. „Vaša vještina je neupitna, dakle to je vama u malom prstu. Ono što je večeras u meni probudilo nevjerojatne osjećaje je vaša dubinska senzualnost koju vas dvoje imate ponaosob, a i zajedno. Ti kao muškarac zaista taj temelj daješ svojoj ženi da ona raste i bude na najvišoj poziciji. Ne znam kako drukčije da vam pokažem koliko mi je dobro, osim svojim gumbom, da ih imam deset, deset bi ih stisnuo“, oduševljeno je opisao Fabijan. I ostatak žirija bio je očaran pokretima i pričom koju su Jan i Sonja stvorili na pozornici te je Maja dodala: „Ovo je bila točka ne za zlatni gumb, nego za pobjedu Supertalenta“.

Zlatni gumb iskoristila je i Martina te podršku dala mladom plesaču Andiju Ismailiju koji je priredio spektakularan nastup, a svoju plesnu točku podignuo na zavidnu razinu te se plasirao u finale. Dinamičnom koreografijom uz ritmove Adeline pjesme 'Skyfall' ostavio je publiku i žiri bez daha. „Ti si utjelovljenje izvedbenih umjetnosti… Ljepota ovog trenutka mi izaziva suze. To je bolno, ali to je ona vrsta boli koju želiš osjetiti. Zahvalna sam ti za večerašnji nastup, ali i za ono što si naučio nas odrasle. Mi bismo svakodnevno morali učiti od djeteta poput tebe“, poručila mu je Martina nakon nastupa, a s njom su mišljenje podijelili i ostali članovi žirija.

VIDEO Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića

 

Ključne riječi

Komentara 2

T2
Tomo_20
09:41 11.12.2023.

Po meni maja nema sta tamo trazi ti nije popularna ni interesantna!!!

RA
racman
11:24 11.12.2023.

Bilo je večih talenata koji su zbog žirija ispali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije