Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaposlena mama

Zbog ove fotografije poznatu glumicu hvale i dive joj se žene diljem svijeta

Foto: DPA/Pixsell
1/5
14.01.2019.
u 08:22

Kate Hudson objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj doji tri mjeseca staru kćer i obožavatelji su pohvalili njen potez što promovira dojenje.

Američku glumicu Kate Hudson korisnici društvenih mreža i njezini obožavatelji pohvalili su jer je podijelila fotografiju na kojoj doji svoju tromjesečnu kćer u pauzi snimanja. 

"Premda vi morate radite, djeca moraju jesti", napisala je pokraj fotografije koju je snimio Nino Munoz. 

Njezini obožavatelji obasuli su je mnoštvom pohvala i izraza divljenja, zahvaljujući joj što promovira dojenje. 

Unatoč tomu što je fotografija savršena jer je Hudson filmska zvijezda, brojne majke znaju koliko je teško "žonglirati" između posla i majčinskih obveza. 

Gostujući u emisiji The Today Show glumica je kazala: "Stalno dojim kćer i nastojim balansirati između posla i dojenja, što je problem mnogim majkama". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you’re workin but babies gotta eat 🍼💕 (Love you @ninomunoz 📷)

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

 

Hudson ima još i dvojicu sinova, petnaestogodišnjeg Rydera iz braka s glazbenikom Christom Robinsonom i sedmogodišnjeg Binghama s glazbenikom Matthewem Bellamyjem. 

Otkrila je da bi sa svojim sadašnjim partnerom Dannyjem Fujikawom mogla imati još djece. 

"Oduvijek sam mislila da ću imati šestero djece. Nakon Rydera i Binghama mislila sam..., ma neću imati više djece, a onda sam upoznala Dannyja i eto djevojčice. Ali mislim da bih mu morala roditi sina", rekla je. 

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Ključne riječi

Komentara 1

ZC
zorro.cz
10:37 14.01.2019.

"dive joj se žene diljem svijet"... pitam se kaj su one dudale kad je to tak čudno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije