Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turbulentna ljubavna priča

Zbog njega je počela koristiti teške droge, pronađena je mrtva u stanu, a on sada traži njezin novac

Foto: Facebook
1/7
27.03.2020.
u 08:00

No, Amy je tada počela s malo težim ovisnostima od alkohola. Blake ju je upoznao sa svijetom teških droga, dok je ona prije njega konzumirala samo marihuanu.

Kontroverzna i tragično preminula pjevačica Amy Winehouse svoju ljubavnu priču s bivšim suprugom Blake Fielder-Civilom, s kojim je gotovo svakodnevno zbog svađa bila u medijima, započela je još 2005. godine. 

Upoznali su se u jednom pubu u Londonu kada je Amy bila tek na početku svoje glazbene karijere, a on je radio kao asistent u videoprodukciji jedne tvrtke, a oboje su se odmah zaljubili jedno u drugo, iako je Blake u to vrijeme bio s drugom curom

Koliko je njihova ljubav bila jaka govori i činjenica da je Amy njegovo ime tetovirala na prsima, a on nejzino ispod uha. 

Međutim, nakon samo pola godine, Blake je ostavio Amy i vratio se bivšoj curi, zbog čega je pjevačica počela sve više piti.

"Zaista sam bila u depresiji. Toliko sam bila zaljubljena, a sve je otišlo u vjetar. Oboje smo bili krivi za raskid", ispričala je ona nakon prekida. 

Iako joj je otac savjetovao da joj odvikavanje ne treba, odlučila je pokušati. U centru je objasnila zašto pije, ostala 15 minuta i otišla.

"U to sam vrijeme dotakla dno života i nisam vidjela izlaz", rekla je u to vrijeme. 

No, Blake se u njezin život vratio početkom 2007. godine. No, Amy je tada počela s malo težim ovisnostima od alkohola. Blake ju je upoznao sa svijetom teških droga, dok je ona prije njega konzumirala samo marihuanu. "Napravio sam najveću grešku u životu kada sam uzeo heroin ispred nje. Osjećam se jako krivim", rekao je on jednom prilikom.

Winehouse divorce File photo dated 03/06/2007 of Amy Winehouse and her husband Blake Fielder-Civil.
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Par je ubrzo postao poznat u javnosti zbog čestih svađa u javnosti i nasilničkog ponašanja, a nakon jedne od svađa fotografi su Amy uhvatili s krvavim cipelama, punu modrica i ogrebotina.

Te iste 2007. objavili su zaruke, a već u svibnju šokirali su sve bjegom u Miami gdje su se i vjenčali. Amy je tijekom intervjua za jedan američki časopis uzela komad razbijenog stakla te je preko trbuha urezala "volim Blakea", čime je šokirala sve, a sredinom iste godine završila je na ispumpavanju jer je uzela kombinaciju heroina, kokaina i ekstazija. Amy je nastavljala sa svojim ovisnostima iako je osvojila pet Grammyja i prodavala milijune albuma diljem svijeta, a Blake je završio u zatvoru zbog napada na vlasnika puba.

Na kraju se ipak odlučila za rehabilitaciju te je u centru za odvikavanje shvatila koliko je toksičan njezin brak, nakon čega je uhvaćena u zagrljaju s glumcem Joshom Bowmanom, a Blake je pri izlasku iz zatvora odmah zatražio razvod.

Njezina turneja u sklopu koje je nastupila u Beogradu 2011. godine, koji je ujedno bio i njezin posljednji koncert, je otkazana zbog njezinog teškog stanja, fizičkog i psihičkog, a samo mjesec dana kasnije pronašli su je mrtvu u njezinu stanu.

Amy Winehouse preminula je 23. srpnja 2011. uslijed trovanja alkoholom sa samo 27 godina, a svo njezino bogatstvo vrijedno 5.3 milijuna dolara pripalo je njezinim roditeljima budući da nije ostavila oporuku. No, njezin bivši muž Blake Fielder-Civil zatražio je "svoj dio" u iznosu od 1.8 milijuna. Kao izliku naveo je da je ona u braku ipak bila najuspješnija. Međutim, i dalje nije poznato ima li njezin bivši suprug temelja tražiti još novaca budući da mu je ona nakon razvoda dala 450.000 dolara.

Ključne riječi

Komentara 2

SS
Silver_surfer_
09:36 27.03.2020.

I poanta je?? Što si vece đubre zena te vise voli... Cim si dobar ko kruh njoj si papak i nade ljubavnika... Cudan taj zenski mozak...

Avatar Arkandjel
Arkandjel
12:25 27.03.2020.

Sta bi jednom hrvatskom citatelju trebao znaciti podatak da je na zadnjoj turneji nastupila u beogradu? Nastupila je i u Becu pa to niste napisali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije