Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malo se opustila

Nives pokazala gole noge pa priznala: 'Sretna sam što sam oprala kosu'

Foto: Instagram
1/10
25.03.2020.
u 12:46

Celzijus se opustila nakon prvotnog šoka potresa, pa je pozirala na kauču u majici s kapuljačom, no donji dio tijela ipak nije pokrila odjećom ni toplom dekicom.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus na Instagramu je nakon potresa u Zagrebu podijelila fotografiju u kućnom izdanju. Nives je pokazala da se drži propisanih mjera i ostaje doma, a napisala je kako je sretna što je imala gdje oprati kosu.
Celzijus se opustila nakon prvotnog šoka potresa, pa je pozirala na kauču u majici s kapuljačom, no donji dio tijela ipak nije pokrila odjećom ni toplom dekicom. 

“Sretna sam što sam oprala kosu. Sretna sam što sam imala gdje oprati kosu. Sretna sam što iz udobnosti svog kauča mogu blejati u tv. Sretna sam što su moji voljeni uz mene i mogu ih zagrliti u svakom trenutku i još uvijek mi to dopuštaju. Sretna sam i što se ne moram sređivati neko vrijeme. Nabacila sam si špangice čisto da bar nešto zablista pri susretu s ogledalom” napisala je.

 

Podsjetimo, snažno podrhtavanje tla u nedjelju uplašilo je i Nives Celzijus koja se nakon prvotnog šoka javila obožavateljima.

"A što vi radite danas? Mene je iz noćne more bijega iz Malezije od više prirodnih katastrofa, gdje sam se jedva uspjela s djecom ukrcati na avion za Singapur probudio potres. Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu... Sat i pol poslije još uvijek se tresem što od hladnoće što od panike. Recite mi da ste i vi vrištali od straha..." napisala je Nives na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj sjedi ispred na drvoredu sa sinom Leoneom, kćeri Taishom te psom Lordom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije