Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kendall Jenner i Bad Bunny

Zbog nje je učio engleski, a sada je ljubavi došao kraj: Slavna manekenka prekinula romansu s reperom

Kendall Jenner
Foto: PA/Pixsell
1/44
18.12.2023.
u 13:17

Slavna manekenka Kendall Jenner i reper Bad Bunny prekinuli su svoju ljubavnu vezu.

Slavna manekenka Kendall Jenner i reper Bad Bunny prekinuli su svoju ljubavnu romansu, prenosi People. Njihovo je posljednje druženje u javnosti bilo na afterpartyju Saturday Night Livea u listopadu, kada je manekenka došla podržati Bad Bunnyja koji je bio voditelj i glazbeni gost u emisiji.

Njihova veza počela je, barem za javnost, u veljači ove godine kada su manekenka i pjevač izašli na spoj gdje su im se pridružili supružnici Hailey i Justin Bieber. - Sviđa joj se i zabavlja se - rekao je tada izvor blizak manekenki i otkrio da se ovaj par druži otkako se reper doselio u Los Angeles. Kako je vrijeme prolazilo, par je sve više bio zajedno pa su tako nakon "Coachelle" otišli na zajednički odmor u Idaho. 

 

Foto: Profimedia

 

VEZANI ČLANCI:


- Oni definitivno djeluju zaljubljeno i super izgledaju - rekao je tada izbor, a nakon toga zajedno su uhvaćeni i na "Milano Fashion Weeku" gdje je par gledao Guccijevu modnu reviju za proljeće/ljeto 2024. godine, a manekenka je kasnije i sama prošetala pistom za Versace. Bad Bunny nije htio govoriti o privatnom životu pa zapravo nikada i nije potvrdio ovu vezu, ali je rekao da u njegovu životu postoji netko zbog koga želi bolje naučiti engleski jezik.

- S nekim određenim ljudima pričam engleski. S jednom od njih prije nisam mogao razgovarati - kazao je reper koji inače dolazi iz Portorika. Iako su ovu 2023. godinu započeli zajedno, čini se, da je ipak i neće zajedno završiti.

 

VIDEO: Đoković posvetio posebnu objavu supruzi Jeleni: Bila je najbolja majka našoj djeci dok sam stvarao povijest

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije