Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevačica otkrila

Zašto se mama Rite Ore tako ljuti na nju?

rita
Pixsell
19.06.2013.
u 17:31

Lijepa Rita Ora poznata je po svom specifičnom stilu odijevanja zbog čega je na udaru modne kritike. Najveći kritičar joj je majka.

Lijepa Rita Ora poznata je po svom specifičnom stilu odijevanja zbog čega je na udaru modne kritike. Najveći kritičar joj je, izgleda, njezina majka. U intervjuu koji je dala za njemački časopis, majčine savjete ignorira.

– Moja majka mrzi kad ističem grudi na koncertima. Morat ću više pažnje pridonijeti nošenju grudnjaka, rekla je Rita te otkrila kakvo je imala djetinjstvo. – Živjeli smo u stanu, majka je bila čistačica, a navečer je učila. Tata je radio kao lud, a kad je uštedio dovoljno, otvorio je vlastiti pub, rekla je Rita i dodala da sada vodi potpuno drukčiji život nego što ga je vodila nekad.

>>Rita Ora zaljubila se u manekenku Caru: Ona je moja ženica!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije