Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala je i fotografije

Zaručila se Eminemova kći Hailie Jade Mathers, vijest objavila na svom Instagram profilu

Foto: Instagram screenshot
1/7
07.02.2023.
u 13:30

Hailie i Evan zaručili su se u subotu, ali s vijestima su pričekali dva dana.

Influencerica Hailie Jade Mathers (27), kći popularnog repera Eminema (50), zaručila se za svog odabranika i dugogodišnjeg dečka Evana McClintocka, a vijest je potvrdila pratiteljima na svom Instagram profilu. Lijepe vijesti objavila je poprativši ih fotografijama romantične prosidbe.

“Ležerni vikend. Volim te!”, napisala je u opisu objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Hailie i Evan zaručili su se u subotu, ali s vijestima su pričekali dva dana. Obožavatelji su ispod objave napisali mnoštvo čestitki i pitali je li u blizini bio Eminem.

“Zamisli da si na njegovom mjestu i Eminem ti je punac”, “Zamisli da moraš Eminema pitati za ruku njegove kćerke” i “Nemoj zeznuti, njen tata će ti pjesmama zeznuti karijeru”, samo su neki od zabavnih komentara koje su pisali pratitelji uz čestitke. 

Eminem je često u svojim pjesmama spominjao kćerkicu Hailie, koja se pojavila u više od 20 njegovih pjesama. No, kako je Hailie odrastala, sve se manje moglo čuti o njoj. Hailie danas ima 27 godina, a na svom Instagram profilu ima preko tri milijuna pratitelja. Ima kujicu po imenu Lottie, a diplomirala je psihologiju na Sveučilištu Michigan. Nakon što je završila srednju školu, posebno se zahvalila mami tati što su od nje napravili dobru osobu.

Eminem i Hailieina mama Kimberly Scott bili su u braku dva puta, a njihov odnos prepun je uspona i padova. Raper je često govorio kako mu je kćerkica na prvom mjestu.

- Ona zna da uvijek može računati na mene, bez obzira gdje sam i što radim. Hailie je uvijek bila moja najveća inspiracija, pogotovo onda kad se tek rodila, a ja još uvijek nisam imao ni karijeru, ni novca, a ni mjesta za stanovanje - kazao je Eminem.

No, manje je poznato da reper također ima i dvoje posvojene djece o kojima se zapravo malo zna, a njihova imena su Alaina Marie Mathers (29) Whitney (Stevie) Scott Mathers. Alaina, rođenda kao Amanda, je kćer sestre blizanke njegove bivše supruge Dawn Scott koja je 2016. tragično preminula. Eminem ju je posvojio puno prije toga, još početkom 2000-ih, kada su joj i promijenili ime u Alaina. Njezina majka, ovisnica, tada se više nije mogla brinuti o njoj stoga ju je on odlučio posvojiti. Eminem je Alainu spominjao također u pjesmi "Mockingbird" kao Hailieinu sestru "Lainey". Alaina je daleko od očiju javnosti, a bavi se mentalnim zdravljem i "body positivity" tematikom. 

"Imam potpuno skrbništvo nad nećakinjom i zajedničko skrbništvo nad Hailie. Uvijek sam bio tu za Hailie i moja nećakinja bila je dijelom mog života otkad se rodila. Kim i ja smo je odgajali, živjela je s nama gdje god smo bili", kazao je reper o posvojenoj kćeri 2004. godine u intervjuu za magazin Rolling Stone.

Stevie (rođeno ime Whitney) na svom TikTok računu pratiteljima je objavio kako se izražava kao nebinarna osoba. Stevie je dijete Eminemove bivše supruge Kim Scott i njezinog partnera Erica Harttera. Eminem se 2005. godine nakratko pomirio s Kim, zbog čega je posvojio Stevie.

VIDEO Deset godina od smrti Krste Papića: Imao je dramatičan život, a blizanke je dobio u 71. Godini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije