Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije i kasnije

Žanamari pozirala u ultra kratkoj minici, fotku joj komentirale poznate Hrvatice: 'Najzgodnija si'

Foto: Instagram
1/5
27.08.2021.
u 16:15

"Prije i kasnije", napisala je Žanamari u opisu fotografija na kojima dotjerana pozira prije večere i za vrijeme večere tijekom koje se počastila sushijem.

Glazbenica Žanamari Perčić (39) svoje obožavatelje nerijetko časti izazovnim izdanjima. Supruga glazbenika Marija Perčića i majka 6-godišnje djevojčice Gabrijele ovog je puta pozirala u izazovnoj mini haljini na zebra uzorak i visokim žutim štiklama, a svojim je izdanjem oduševila pratitelje. "Prije i kasnije", napisala je Žanamari u opisu fotografija na kojima dotjerana pozira prije večere i za vrijeme večere tijekom koje se počastila sushijem. 

Foto: Instagram
U komentarima su joj se odmah javile i brojne poznate dame među kojima su Ecija Ivušić, Nives Celzijus i Sonja Kovač. "Najzgodnija", poručila joj je Ecija dok je Nives u komentarima ostavila emotikone vatre, a Sonja smajlića sa srcima u očima. 

Komplimene su joj uputili i drugi. "Zaljubljena sam u tvoju haljinu, mislim da je ovo najbolja haljina koju sam vidjela do sada", poručila joj je mlada švicarska klizačica Kimmy Repond. "Predivna si", "Kakve noge imaš", nizali su se komentari. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Žanamari je nedavno u objavi otkrila kako joj Instagram briše fotografije na kojima je u kupaćim kostimima koje sama dizajnira. Potom je pozirala omotana tkaninom od koje će uskoro napraviti bikini jer joj brišu fotke, našalila se. 

"Ovo je možda jedini način da nosim svoj badić na Instagramu, a da me Instagram algoritam ne restrikta. Pa evo jedna iz proizvodnje koja možda i uspije doći do vas. Uskoro ću isfurati badić u ovom materijalu, pa eto bilo bi divno da me nitko ne prijavi za prekršaj, jer sam obukla kupaći kostim koji sam i dizajnirala. Ako se to nastavi događati, morat će se moji dečki s kojima surađujem fotkati u bikinijima umjesto mene. Čujem da dečki smiju biti na plaži, čak i na Instagramu. Žene će uskoro morati ovako fino doći u tvornicu po par metara materijala i umotati se do grla za fotke s ljetovanja", napisala je nedavno pjevačica. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

Komentara 7

WA
wannabenovinari
19:13 27.08.2021.

Izgleda i oblači se kao jeftina ulična "dama". Pristojan sam.

RI
rikavac
18:58 27.08.2021.

E evo je ,zabrinuo sam se VL niste odavno pisali o ovoj štraci

LA
Lana2
08:23 28.08.2021.

Pamet pileća, guzica kobileća..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije