Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi nisu očekivali

Žanamari odbrusila pratitelju zbog jednog sasvim banalnog pitanja: 'Ti mene zezaš?'

Žanamari
Foto: Promo
1/7
07.04.2020.
u 15:39

Pjevačica trenutno dane provodi u kući u rodnim Tučepima iz koje se javila pratiteljima i dala im mogućnost da joj na Instagramu postavljaju pitanja kako bi je pobliže upoznali.

Žanamari Perčić vrijeme u izolaciji odlučila je skratiti virtualnim druženjem s obožavateljima. Pjevačica trenutno dane provodi u kući u rodnim Tučepima iz koje se javila pratiteljima i dala im mogućnost da joj na Instagramu postavljaju pitanja kako bi je pobliže upoznali.

Jedan od obožavatelja pitao ju je koje jelo voli najviše kuhati, a ona je dala poprilično neočekivani odgovor. -Ti mene zezaš? Zar postoji osoba koja voli kuhati? - poručila je Žanamari. Neke je zanimalo umara li se pjevačica poslije treninga. -Boli me sve, čak i glava, očito previše razmišljam - istaknula je.

Foto: Instagram screenshot

Otkrila je i kako provodi vrijeme u karanteni. - Po danu radim sve ikad i bivam na balkonu, taj dio mi je okej. Čim zađe sunce, kreće tjeskoba. Nju liječim Netflixom - kazala je Žanamari koja je otkrila i kako svoje tijelo planira ukrasiti još nekom tetovažom.

Foto: Instagram screenshot

Bilo je i onih koje je zanimalo čemu će se najviše veseliti kad prođe izolacija. - Kraj karantene. Mozak mi samo to trenutačno vizualizira. I neko putovanje, bilo kud - zaključila je pjevačica.

 

Komentara 3

Avatar GeniKameni
GeniKameni
16:46 07.04.2020.

Duboke misli velike pjevacice! Ali i ovo dodje kao nekakvo osvjezenje u jeku ovog ispiranja mozga sa koronavirusom...

VI
virovitica1234
16:57 07.04.2020.

e Žanmari neces ti dugo pjevat.sretno ti bilo.ali ako budes pijevalo kao sto odgovaras na pitanja od pjesme nista

MA
mare0801
19:00 08.04.2020.

Iako je sebe užasno obezvrijedila ovakvim gluparijama, ona je zaista odlična pjevačica. Šteta talenta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije