Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muški model

Jedan od naših najtraženijih muških modela zabavljao se s manekenkom

Robert Batarilo
Foto: ''
1/3
06.07.2014.
u 00:14

U novouređenom Aquariusu Batarilo se zabavljao sa svojom prijateljicom i kolegicom, manekenkom Bojanom Perhoč.

Jedan od naših najtraženijih muških modela, Robert Batarilo, proveo je vikend tulumareći u Aquariusu, i tako započeo svoj godišnji odmor u domovini.

U novouređenom Aquariusu Batarilo se zabavljao sa svojom prijateljicom i kolegicom, manekenkom Bojanom Perhoč. Mladi i perspektivni maneken, koji je 2010. proglašen za hrvatskog modela godine, polako ali sigurno gradi karijeru modela u Milanu. Iza sebe ima četiri velike inozemne kampanje, a čim napuni baterije na Aquariusovom plesnom podiju vraća se svojim obavezama u prijestolnici mode.

>>On je san svake žene! Za visokim, crnim, zgodnim Markom luduju i Kineskinje

Foto: ''

Komentara 2

DU
Deleted user
07:14 06.07.2014.

Kakva kolosalno isprazna vijest! Na što si to spao, o nekadašnji vrli Večernjače?

JM
jazz.moli.5
14:44 06.07.2014.

Ovo je vic tjedna. Baš ste me nasmijali. Zamislite, maneken se zabavljao s manekenkom! Uh! Da ste napisali pet rečenica o tome gdje je čovjek počeo, a gdje sad radi, koji su mu životni ciljevi i slično, možda bi tekstst imao smisla, premda je i to upitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije