Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava zagarantirana

Zak stiže u Slavoniju: 'Slavonci su izrazito topla publika, uvijek napravimo sjajnu atmosferu'

Ivan Zak
Foto: Tomislav Smoljanović
1/6
09.04.2016.
u 12:04

Nakon Osijeka, Ivan Zak nastavlja mini koncertnu turneju po Slavoniji, u Vinkovcima i Slavonskom Brodu

Nakon Osijeka, Ivan Zak nastavlja mini koncertnu turneju po Slavoniji, u Vinkovcima i Slavonskom Brodu. U subotu 9. travnja gostuje u popularnom Vanilla Clubu u Vinkovcima, a 16.travnja u Clubu Valinor u Slavonskom Brodu.

Zakovi hitovi  kao što su 'Pretjerujem', 'Bolja od najbolje' i 'Usne varane' praćeni energičnom izvedbom uživo, garantiraju odličan provod na svakom koncertu ovog popularnog izvođača i miljenika žena.

-Rado nastupam u Slavoniji jer su Slavonci izrazito topla publika i uvijek zajedno napravimo sjajnu atmosferu. Koncerti u klubovima imaju posebnu, intimniju energiju, a kontakt s publikom je bolji. Zato vjerujem da će i koncert u Vanilla Clubu u Vinkovcima biti odličan i da ćemo pretjerati u dobroj zabavi do ranih jutarnjih sati - rekao je Zak ovom prigodom.

Ulaznice za koncert Ivana Zaka već su u prodaji,  a sve o nastupima Ivana Zaka možete pratiti i putem Facebooka.

>>Nekoliko tisuća ljudi u odličnoj atmosferi uživalo u hitovima Ivana Zaka na Stradunu

>>Ivan Zak šarmirao RTL-ove voditeljice: 'Nisam se služio trikovima!'

Komentara 1

GR
grodar
14:25 09.04.2016.

Nikad se nije nasmijao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije