Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Zagrebački vatrogasci nasmijali pratitelje zbog pitanja u Potjeri: 'Ovaj lovac nema pojma'

Kviz Potjera
Foto: HRT/Screenshot
1/7
13.04.2023.
u 16:00

"Dva zagrebačka vatrogasca uzela su šahovsku ploču i fotografirala se poput... ?", glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su Federera i Nadala, Joshue i Furyja i Messija i Ronalda. Natjecatelj i lovac Mladen Vukorepa znali su kako se radilo o Messiju i Ronaldu. Pozdrav ekipi iz Savske 1, uvijek rade apsolutno najbolje videe i fotografije", rekao je Lokas. "Rekao bih da još nisu na razini HGSS-a, ali nisu loši", nadovezao se Mladen. "Meni je sve to mrtva trka", rekao je voditelj Joško Lokas

U jučerašnjem izdanju HRT-ovog kviza Potjera našlo se i pitanje o zagrebačkim vatrogascima, a oni su se njime pohvalili na svom Facebook profilu. 

"Dva zagrebačka vatrogasca uzela su šahovsku ploču i fotografirala se poput... ?", glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su Federera i Nadala, Joshue i Furyja i Messija i Ronalda. Natjecatelj i lovac Mladen Vukorepa znali su kako se radilo o Messiju i Ronaldu. 

Pozdrav ekipi iz Savske 1, uvijek rade apsolutno najbolje videe i fotografije", rekao je Lokas. "Rekao bih da još nisu na razini HGSS-a, ali nisu loši", nadovezao se Mladen. "Meni je sve to mrtva trka", rekao je voditelj Joško Lokas. 

"Ovaj lovac pojma nema, Lokas je kao i uvijek u pravu", našalili su se zagrebački vatrogasci uz isječak iz emisije.

Podsjetimo, vatrogasci su prvog dana prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u nogometu objavili fotografiju koja je u kratkom vremenu prikupila veliki broj komentara i lajkova. 

'Nismo ni Ronaldo ni Messi, nemamo kofere, ali smo spremni i za požare i za potrese , a može i partija šaha... Hmmm može i odbojke, i hrvanja, i stolnog tenisa i ... Igraj moja Hrvatska', napisali su u objavi, aludirajući na poznatu reklamu. 

'Veće ste face od Ronalda i Messija, i neusporedivo draži', 'Tko su Messi i Ronaldo??? Njih ne pratim, vas pratim, toliko o važnosti', 'Al ste važniji od Ronalda i Messija', 'Jel i Vi imate pauzu od 10 do 13 danas? Pitam za prijatelja...', samo su neki od komentara uz brojne pohvale koje su dobili.

Inače, ovog tjedna u Potjeri vidjeli smo i odličnu emisiju na Uskrsni ponedjeljak, kada su četiri natjecatelja pobijedila lovca Deana Kotigu i otišli kući s 12 tisuća eura. 

Kotiga je u završnoj potjeri zapeo na četvrtom pitanju koje je glasilo: "U kojoj je državi arktičko sveučilište najsjevernije u Europi". Lovci su znali da je točan odgovor Norveška.

Lovac je ponudio pogrešan odgovor na pitanje o kojoj je grani poljoprivrede naš znanstveni časopis Pomologia Croatica. Kotiga je rekao "voće", no to nije bilo priznato. Lovci su točno rekli da je riječ o voćarstvu.

Probleme lovcu zadalo je i pitanje "jugoistočnim rubom kojeg poluotoka se Betijski Kordiljeri". "Južna Amerika", rekao je Kotiga, dok su lovci ponudili točan odgovor Pirinejskog poluotoka. Natjecatelji su bili oduševljeni ishodom, a unatoč porazu zadovoljan je bio i Kotiga. 

"Odlično, jako su simpatični, bilo bi mi u neku ruku i žao da nisu otišli s novcima jer su pokazali dobru volju, atmosferu, igru...S moje strane je sve ok, nadam se i s njihove", zaključio je lovac.  

VIDEO: Jasmin Stavros nastavlja s terapijom zračenja, a bol popušta: Liječnik otkrio zanimljiv detalj

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije