Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi su zabrinuti

Imala je 117 kg, a pjevačica sada zabrinjava izgledom nakon što je skinula 45 kg: 'Odjeća visi s nje'

Foto: PA/Pixsell
1/11
13.04.2023.
u 12:30

Mnogi pratitelji zabrinuti su zbog izgleda pjevačice Jessice Simpson za koju tvrde da pretjeruje s dijetama

Glumica i pjevačica Jessica Simpson (42) pokazala je nikad vitkiju liniju na fotografiji koju je podijelila na društvenim mrežama. Jessica svakim danom izgleda sve mršavije i potpuno se promijenila. Jednom prilikom priznala je da je izgubila čak 45 kilograma, a čini se da na toj brojki nije stala iako kasnije nije komentirala svoju težinu.  Mnogi pratitelji zabrinuti su zbog izgleda pjevačice za koju tvrde da pretjeruje s dijetama.  

Na najnovijoj fotografiji pjevačica je pozirala u crnoj haljini od umjetne kože na jedno rame, a nešto kasnije snimljena je u žutoj haljini s izrezima s prednje strane. No pratitelji nisu mogli ne primijetiti njezin mršaviji izgled. A izvori bliski pjevačici prošlog su mjeseca komentirali za Radar Online da je nastavila mršaviti, unatoč tome što je već izgubila 45 kilograma.

"Odjeća visi s nje, a obrazi su joj upali. Više ni ne nalikuje na sebe. Jessica ima prirodne obline. Čini se da nije zdravo za nju da bude tako mršava", rekao je izvor.

Naime, pjevačica je tijekom posljednjih godina viđena u nekoliko izdanja, a šokirala je svojim transformacijama. Jessica je izgubila oko 50 kilograma nakon rođenja trećeg djeteta, ali čini se da je u posljednje vrijeme još više smršavjela. Pratitelji su se zabrinuli jer se glazbenica ranije borila s ovisnošću o alkoholu i tabletama za koje tvrdi da ih je prestala konzumirati prije četiri godine. O svemu je pisala i u svojim memoarima 'Open Book' gdje je dodala i kako se intenzivno počela baviti i tjelovježbom te da je tada promijenila prehranu.

Dodajmo da je u braku s umirovljenim igračem američkog nogometa Johnsonom od 2014. godine. Eric je za njihov večernji uzlazak, pak, obukao sive traperice koje je upario uz običnu tamnu majicu kratkih rukava. Kako mu ne bi bilo hladno dodao je i debeli, plavi karirani kaput te niske gležnjače. 

VIDEO Duško Lokin otkrio da je prošle godine ostao bez supruge: 'Preminula je od korone, bila je zdrava'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije