Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za mlade i radnike

Vuco ide na izbore i najavljuje: Ovog puta ću itekako progovoriti!

Siniša Vuco (1)
Foto: Grgur Zucko/Pixsell
1/4
19.08.2015.
u 13:43

Mladi imaju u mene bezgranično povjerenje koje su stekli neposrednim kontaktom sa mnom na mojim mnogobrojnim javnim nastupima te znaju da ću se boriti protiv njihova daljnjeg obezvrjeđivanja jer je njihovo beznađe i nezadovoljstvo odnosom ove države prema njima doseglo vrhunac

Siniša Vuco objavio je da će izići na parlamentarne izbore sa svojom Nezavisnom listom u nekoliko izbornih jedinica od Dalmacije od Slavonije. Dodao je i da ovog puta kampanju neće obilježiti šutnjom kao prije četiri godine, već planira itekako progovoriti. Svoje programe bazirat će, najavio je Vuco, na nekoliko glavnih točaka:

1. MLADI

Mladi imaju u mene bezgranično povjerenje koje su stekli neposrednim kontaktom sa mnom na mojim mnogobrojnim javnim nastupima te znaju da ću se boriti protiv njihova daljnjeg obezvrjeđivanja jer je njihovo beznađe i nezadovoljstvo odnosom ove države prema njima doseglo vrhunac!

2. RADNICI

Zalagati se i bezuvjetno pomoći našim poštenim radnicima i težacima koji su postali predmetom poruge i sprdnje u ovom nakaradnom društveno-političko-ekonomskom užasu u zemlji.

3. ZAMP

Usprotiviti se i zakonski oduprijeti prevarantskom djelovanju glazbene organizacije ZAMP te spriječiti njihov lopovluk prema brojnim ugostiteljima (restorani, hoteli, caffe barovi, diskoteke, noćni klubovi,  frizerski saloni itd. itd.) nad kojima provode pljačku i harač, a sve pod pokroviteljstvom HDS-a (Hrvatskog društva skladatelja) gdje se u predsjedništvu uhljebilo nekoliko autora koji međusobno dijele glavninu novca namaknutih od bezobzirne otimačine ugostiteljima.

>>Siniša Vuco kao tajkun koji otima djevojku mladog pjevača

>>Siniša Vuco priveden zbog 'pijane' vožnje i vrijeđanja policajaca

Komentara 12

TO
Toni12345
13:56 19.08.2015.

KJV! Janjetina svima, a ne samo njima!

BJ
Bjelovar112
17:35 19.08.2015.

vuco idi u svajcarsku urlikat po srpskim dernecima mani se ti nas

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
17:53 19.08.2015.

Mogu ga trpiti 2 pjesme da mi ga se pusti, nakon toga bi likvidirao i njega i onoga tko mi ga je pustio. Seljačina koju obožavaju bud.ale, stvarno kombinacija ubi bože. Jedno je šalit se s tim, ali onaj tko je ozbiljan, a hrpetina je takvih, ajme mene majko mila... Užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije