Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čarolija

Vojvotkinja Catherine lice zateže maskom od pčelinjeg otrova

'Britain\'s Catherine, Duchess of Cambridge, holds a glass of Harvey\'s Bristol Creme in the Junior\'s Mess as she visits Aldershot Barracks on St Patrick\'s Day in Aldershot on March 17, 2012.  AFP P
'Chris Jackson'
22.04.2012.
u 20:00

Masku koja košta 1500 kuna izumila je Deborah Mitchell, a klijentice su joj Kylie i Danii Minogue, Victoria Beckham...

Kraljevsko rumenilo i zategnuto lice Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea, rezultat su maske za lice na bazi pčelinjeg otrova. Maska je prirodna zamjena za botoks, štipa za obraze i prokrvljuje ih, a nakon nekoliko tjedana upotrebe osoba izgleda deset godina mlađe.

Dar mladosti

Kraljevsku tajnu Kate je otkrila njena svekrva Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, i to dva mjeseca prije lanjskog kraljevskog vjenčanja. Ona joj je čak i darovala prvu kutijicu kremastog otrova koji steže mišiće i briše bore, a Kate ga je počela koristiti prije udaje za princa Williama. Kutijica magičnog pripravka stoji 1500 kn. U teglicu kremaste maske koja sadrži 50 ml stavlja se samo jedan posto čistog pčelinjeg otrova, a izrađuje ga i prodaje britanska kozmetičarka Deborah Mitchell, vlasnica poznatog salona Heaven i klinike Hale u Londonu.

Maska se koristi dva puta dnevno po 20 minuta. Zdravija je od botoksa pa su za njom poludjele i počele je koristiti i Kylie i Dannii Minogue, Victoria Beckham, Michelle Pfeifer i Gwyneth Paltrow. Stalne su gošće londonskog salona i obožavaju da ih \"pčelice bodu\".

U kraljevskoj spavaćoj sobi

Camilla je Deborina klijentica od 2005., a sada joj je česta gošća i Kate koja, iako ima tek 30 godina, voli pčelinju masku jer od nje se lijepo zategne i porumeni.

Prva poznata klijentica slavne kozmetičarke bila je Tracey Taylor, supruga gitarista popularne grupe Duran Duran. Ona ju je i upoznala s kremom britanskog društva i uvela je u svijet bogatih i slavnih preko kojeg ju je k sebi pozvala i Camilla Parker Bowles.

– Pozvala me u Clarence House i dočekala u svojoj spavaćoj sobi. Nisam imala tremu jer uvijek sam vjerovala u svoj proizvod, a potvrda su mi brojne klijentice – kaže Deborah.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:27 23.04.2012.

Joj, uporno pišete o ovoj likuši i objesnoj i nakaradnoj \"kraljevskoj\" obitelji koja prstom ne mrda, nego rasipa novac poreznih obveznika. Bolim me neka stvar za englesku kraljevsku obitelj, a vjerujem da moje mišljenje dijeli većina stanovnika Hrvatske.

LI
liliZG
09:58 23.04.2012.

ma super....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije