Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabra odluka

Voditeljica Giuliana Rancic zbog tumora će odstraniti obje dojke

giuliana
Pixsell
05.12.2011.
u 17:30

– Želim skinuti stigmu s ovakvog zahvata. Riječ mastektomija činila mi se tako strašnom, ali nakon što sam istražila, shvatila sam da je u posljednjih 20 godina postignut velik napredak. Rezultat može biti nevjerojatan.

Nakon što je u listopadu objavila da boluje od raka dojke, američka voditeljica i zvijezda reality televizije Giuliana Rancic odlučila se podvrgnuti dvostrukoj mastektomiji.

Giuliana je vijest objavila u ponedjeljak tijekom javljanja uživo na televizijskoj mreži E! News, čija je zaposlenica, a uz nju je bio suprug Bill Rancic. Voditeljica će se odmah nakon operacije podvrgnuti i rekonstrukciji grudi.

Objasnila je zašto je ovu tešku odluku željela podijeliti sa svijetom.

– Želim skinuti stigmu s ovakvog zahvata. Riječ mastektomija činila mi se tako strašnom, ali nakon što sam istražila, shvatila sam da je u posljednjih 20 godina postignut velik napredak. Rezultat može biti nevjerojatan. Ne samo da vam može spasiti život nego se možete osjećati zdraviji i ponovno imati pozitivnu sliku o sebi. Drugo, želim sve potaknuti da se brinu za svoje zdravlje i odu na pregled – rekla je 37-godišnja voditeljica.

Najveća joj je podrška tri godine stariji suprug.

– Rekao mi je da ga nije briga kako će moje grudi izgledati poslije operacije,  samo mu je važno da budem uz njega sljedećih 50 godina – dodala je.

Operacija je zakazana za sljedeći tjedan, a Giuliana se nada da će se do Nove godine potpuno oporaviti.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dreamteam
18:49 05.12.2011.

Puno sreće joj želim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije