Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam se pojavio u kadru

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' zakasnila na posao, a ovako ju je opravdao Meštrović

Foto: Instagram screenshot
1/5
18.12.2021.
u 11:23

Napisao sam ti ispričnicu, djeda i baka su sada sve preuzeli, rekao je Davor Meštrović kada mu se pola sata zakašnjenja pridružila kolegica Maja Ciglenečki.

Jučer ujutro u 6.30 sati gledatelje HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska" pozdravio je voditelj Davor Meštrović. Ova situacija nije uobičajena jer popularnu emisiju uvijek vodi u paru s jednom od svojih kolegica, a to jutro s njima je pred kamerama trebala biti Maja Ciglenečki.

-  Jutros je s nama trebala biti Maja. Postoje situacije kada s djecom može biti samo mama, pa onda preuzimaju bake i djedovi. S vama i nama Maja će biti od 7 sati. - objasnio je voditelj zašto je emisiju otvorio bez kolegice.  Voditeljica se Meštroviću pridružila sa pola sata zakašnjenja i dok je ulazila u studio Davor je rekao:Napisao sam ti ispričnicu, djeda i baka su sada sve preuzeli. Maja se nadovezala i kazala: Uvijek je sve lakše svaliti na djecu. Maja je mama malenog Luke i Leona koji se rodio Prošle godine uoči Božića, a HRT-ova voditeljica na posao se vratila sedam mjeseci nakon Leonovog rođenja. 

 

 

- Manjak sna i ubrzani ritam života već su neko vrijeme moja svakodnevica, tako da povratak na posao nakon Leonova rođenja nije bio prekretnica. Uz supruga, bake i djedove, lakše je složiti dnevni raspored koji će dobro funkcionirati.  - rekla nam je Maja kada se vratila na posao u srpnju. Rekla nam je tada kako je njezin sin Luka jako brižan u ulozi starijeg brata. - U fazi je kada u svemu želi pomoći, upija sve što radimo i govorimo i prema Leonu ponaša se zaštitnički. Našu malu obitelj shvaća kao cjelinu tako da nema ljubomore. - kazala nam je tada Maja. 

VIDEO The Frajle su nam zapjevale svoj novi hit i najavile novogodišnji koncert

 

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
12:08 18.12.2021.

Lijepo od nje da je došla na radno mjesto...Osoba koju 7 mjeseci nakon rođenja djeteta više privlači televizija nego vlastito dijete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije