Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES SA ZVIJEZDAMA

Vlatka Pokos otkrila zašto je otišla iz Hrvatske: 'Nisam se mogla uklopiti u mentalitet'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
07.03.2022.
u 12:35

– Moj odlazak iz Hrvatske bio je jako težak, sigurno nitko ne odlazi iz svoje domovine s 46 godina jer je sretan. U Kanadi sam se savršeno uklopila, a u Hrvatskoj se nisam uklopila u ovaj ovdje mentalitet. Tamo su mi odgovarali mir i anonimnost – rekla je Pokos prije prvog nastupa u "Plesu sa zvijezdama"

Voditeljica i plesačica Vlatka Pokos  (51) vratila se u Hrvatsku iz Kanade kako bi nastupala u "Plesu sa zvijezdama", a prije svog prvog nastupa ispričala je zašto je napustila Hrvatsku. 

– Moj odlazak iz Hrvatske bio je jako težak, sigurno nitko ne odlazi iz svoje domovine s 46 godina jer je sretan. U Kanadi sam se savršeno uklopila, a u Hrvatskoj se nisam uklopila u ovaj ovdje mentalitet. Tamo su  mi odgovarali mir i anonimnost – rekla je Pokos. 
Član žirija Marko Ciboci iznenadio je Vlatku rekavši joj kako je u trećem razredu osnovne škole plesao u jednom od njenih spotova. 

– Bio sam najmlađi – rekao je Marko, koji je Vlatki i njenom partneru Mateu Cvetniću za prvi nastup dao samo trojku. Ni ostali članovi žirija nisu bili darežljiviji, pa su Vlatka i Mateo na kraju prve emisije zauzeli pretposljednje mjesto. 
Vlatka je prije povratka na televiziju kazala kako je ovaj nastup jako veseli. 

– Ples je za mene izvor životne radosti i automatski reagiram na glazbu. I emotivno i fizički. Ples je jedan od najljepših načina za izražavanje emocija, i sretnih, i tužnih, i dramatičnih. Ples slavi i ljepotu ljudskog tijela i ljepotu emocija. Iako to javno gotovo nikad nisam pokazivala, privatno sam oduvijek voljela plesati. Glazba je dio mene, oduvijek je bila, a ples onda dolazi prirodno. Ustvari, žalim što se nisam plesu profesionalno posvetila u puno većoj mjeri tijekom karijere. Ovo je za mene sjajna prilika da isprobam totalno drukčiji pristup plesu i upravo taj izazov moj je glavni motiv za sudjelovanje u ovom projektu. Oduševljena sam svojim plesnim partnerom i vjerujem da imamo odličnu kemiju kao par – rekla je za Novu TV. 

VIDEO: Dino Šaran: "Čini mi se da sve opet vodi prema ratu gdje će se boriti svatko protiv svakog"

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

CR
crni77777777
12:51 07.03.2022.

neka tebe u kanadi,dali se dikan veseli tvom povratku u hr

ME
MediciKM
12:54 07.03.2022.

Ne razumijem njen povratak. Pljuješ po zemlji u kojoj si rođen i onda se još imaš obraza i vratiti. Vlatkice, daj si nađi posao i šuti. Sramotiš se.

AR
arni63
12:45 07.03.2022.

šta si se onda vratila?ko da tamo nema starih sponzora?ma ima al si i ti ostarila pa za tebe neeemaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije