Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlatka Pokos

U Hrvatskoj ubojice i pedofili šeću slobodno i smiju se poštenim ljudima

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
25.01.2018.
u 09:22

Na Instagramu se pjevačica Vlatka Pokos osvrnula na presudu Larryju Nassaru i usporedila američko pravosuđe s hrvatskim...

Vlatka Pokos ima loša iskustva s hrvatskim pravosuđem zbog parnica koje je vodila s bivšim suprugom Josipom Radeljakom i njegovim sinom Leo.

Često svoje statuse na Instagramu posvećuje ovoj temi. U nedavnoj objavi usporedila je hrvatsko i američko pravosuđe, a povod ovoj objavi bila je presuda Larryju Nassaru, liječniku američkog olimpijskog tima.

– Za razliku od Hrvatske, Amerika itekako zna što je pravda na djelu. Danas je sutkinja Rosemarie Aquilina osudila liječnika američkog olimpijskog  gimnastičkog tima, koji je godinama nesmetano seksualno zlostavljao djevojčice, na 175 godina zatvora! Hrvatski suci trebali bi učiti na ovakvim  primjerima, što je kazna koja šalje poruku. Ono što se događa u Hrvatskoj strašno je i pogubno za mentalno zdravlje i budućnost nacije. Lopovi, prevaranti, ubojice, pedofili i kriminalci u Hrvatskoj se šeću slobodno. I doista, mogu se smijati poštenim građanima – napisala je Vlatka Pokos kojoj je trenutačni dom u Kanadi, gdje završava fakultet i radi kao agent za prodaju nekretnina. 

1/18

Komentara 34

Avatar don pedofilije
don pedofilije
09:34 25.01.2018.

Ima dosta ubojica koji nikada nisu procesuirani, naročito ratnih zločinaca.

Avatar southman
southman
10:53 25.01.2018.

Ali zato smo po sponzorušama ( gdje Vlatka nesumnjivo pripada ) debelo sustigli američke vrijednosti !!

DU
Deleted user
11:19 25.01.2018.

Pa komunjare su tako organizirali državu. Da mogu krasti i raditi što hoće i kako hoće.... pa kaj nije ona HNSovac (sada GLASovac?) bio kandidat za gradonačelnika Dubrovnika, a osuđeni lopov.. nije smetalo komunjarama što je lopov, dali su mu podršku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije