Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve joj dobro stoji

Violeta iz 'Boljeg života' pohvalila se velikom promjenom izgleda, nove fotografije iznenadile obožavatelje

Foto: Instagarm
1/11
05.09.2022.
u 20:00

Vukičević je već ranije iznenadila pratitelje kratkom kosom, no tada je pozirala s perikom na glavi i poručila: "Kakvu god promjenu napravite na sebi, ništa vam bolje ne stoji od samopouzdanja".

Glumicu Lidiju Vukičević (60) domaća publika najviše pamti po ulozi Violete u seriji ''Bolji život'' koja je bila popularna 80-tih. Iako je od dana njezine najveće slave prošlo već nekoliko desetljeća glumica svojim fotografijama redovito razveseli pratitelje na Instagramu, a mnogi se slažu kako se od emitiranja serije nije mnogo promijenila. Lidija je poznata po svojim bujnim, crnim loknama koje su postale njezin zaštitni znak, a sada je pratitelje iznenadila promjenom imidža. Naime, kosu je sada ofarbala u crvenu i dokazala da joj svaka boja pristaje.

Vukičević je već ranije iznenadila pratitelje kratkom kosom, no tada je pozirala s perikom na glavi i poručila: "Kakvu god promjenu napravite na sebi, ništa vam bolje ne stoji od samopouzdanja".

Foto: Instagram
Lidija bez problema komentira svoj privatni život pa je tako nedavno otkrila na što je potrošila honorar koji je dobila od serije.

- Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam sagradila kuću. Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu - kazala je za srpske medije. 

Za svoj izgled redovito dobiva brojne komplimente, a početkom ove godine je otvoreno pričala o svom ljubavnom životu i mlađem partneru.

 - Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten,  niže od mene - rekla je Lidija u intervju. Inače, o njezinom odabraniku zna se vrlo malo. Od glumice je mlađi 20 godina živi i radi kao slikar u Italiji, a par uspješno održava vezu na daljinu.

Podsjetimo, Lidija je nedavno proslavila okrugli 60. rođendan, a kako je otkrila, jedan potez njezinog odabranika izmamio joj je suze na oči.

-Jako su mi važni rođendani, Bog nam je dao da ih možemo slaviti. Slavim život, jer puno ljudi ne može jer su po bolnicama. Rođendane provodim isključivo s ljudima koje volim i koji mi znače u životu. To je svrha proslava, ne da se pozove milijun ljudi, glazba i napravi cirkus. Moj partner neće biti na proslavi, ali ja sam uvijek za ljubav na daljinu jer provoditi 24 sata života s partnerom ubija ljubav- ispričala je Lidija.

VIDEO Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom: Nedavno se razvela od unuka desne ruke Gaddafija.

 

Ključne riječi

Komentara 9

PR
prajdali100
21:01 05.09.2022.

Žena drži do sebe,izgleda fenomenalno.Šteta. Dobro se sjećam da je bila politički aktivna i zagovarala veliko srpske, četničke ideje.Čime je zaslužila da joj se pridaje medijska pažnja?

DR
DrugZoka
20:28 05.09.2022.

Pa niste normalni

GE
gerila
20:57 05.09.2022.

Stvarno bezvz koji već put…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije