Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije očekivala

Video zaposlenice restorana postao hit jer nije shvatila kome je rekla da slobodan stol mora čekati pola sata

Foto: Tik Tok/Profimedia kolaž
1/7
01.05.2021.
u 16:35

Naime, Sandler je poznat po tome da kada izlazi iz kuće ne nosi nikakvu otmjenu odjeću već isključivo kratke hlače, majicu, a ponekad i majicu s kapuljačom nekog sportskog brenda.

Tik Tokerica Dayanna Rodas objavila je video u kojem je otkrila kako nije prepoznala glumca i redatelja Adama Sandlera, te mu je rekla da mora pričekati pola sata kako bi on i njegova djeca mogli sjesti i naručiti hranu. Naime, Sandler je poznat po tome da kada izlazi iz kuće ne nosi nikakvu otmjenu odjeću već isključivo kratke hlače, majicu, a ponekad i majicu s kapuljačom nekog sportskog brenda.

Ovaj put nosio je i masku, pa je jasno da je djelatnici bio teško prepoznati da se radi o čovjeku koji je nedavno potpisao ugovor s Netflixom za 250 milijuna dolara. 

Uz objavu, Dayanna mu je poručila da ga moli da se vrati. 

@dayanna.rodas

Pleaseee come back ##comedy ##fyp ##foryou ##viral ##adamsandler

♬ Be A Clown - ָ࣪ ۰♥︎ Osuna ࣪𖥔꒷

 

Brojni korisnici društvenih mreža oduševljeni su ovim videom koji je postao viralan upravo zbog Sandlerove reakcije. Hvale glumca koji nije vikao na zaposlenicu ni napravio scenu već kada je čuo da će morati čekati pola sata, samo se pristojno zahvalio i izveo svoju djecu iz restorana. 

Inače, Sandler će uskoro glumiti u novom filmu koji je snimljen isključivo za Netflix, gdje su njegovi, inače često žestoko kritizirani filmovi, pravi hitovi. Riječ je o filmu Spaceman u kojem Adam glumi astronauta koji mora ići na rub galaksije kako bi skupio misterioznu prastaru prašinu. Kako mu se privatni život raspada, u pomoć mu dolazi glas bića s početka vremena koje ga vreba iz sjene njegovog broda. 

VIDEO Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a nedavno je proglašena – milijarderkom!

 

Ključne riječi

Komentara 8

K0
Konjina2.0
17:18 01.05.2021.

a što je on, Bog Isus da ne mora čekati ko normalni smrtnici? Jad

ZA
zagabria5
17:50 01.05.2021.

Žena je napravila i drugu glupost, pokazala je da su joj celebrityji važniji kao gosti od običnih gostiju. Nedopustivo, pedala

ID
ivo.dzinic
18:31 01.05.2021.

Sto je trebala. Nekoga izbaciti van da bi ovaj sjeo. Da si papa ako nema mjesta cekaj a on je i sam shvatio pa je lijepo otisao i trazio mjesto u drugom resroranu gdje nije puno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije