Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgodna situacija

VIDEO Voditeljici usred javljanja uživo u usta uletjela muha, njena reakcija postala je hit na internetu

Foto: Screenshot Twitter
1/2
04.09.2022.
u 15:48

Na snimci koju je objavila vidjelo se da ju je muha iznenadila te da joj je trebalo koji trenutak da se pribere, a potom je nastavila pričati o situaciji u Pakistanu.

Kanadska voditeljica Farah Nasser doživjela je zbilja čudnu situaciju tijekom jednog od njezinih javljanja uživo, a sve je potom objavila i na Twitteru.

Naime, u Globalnewsu javila se uživo i pričala o poplavama u Pakistanu, a u tom trenu joj je u usta uletjela - muha. 

"Dijelim ovo jer svi trebamo smijeha ovih dana. Izgleda da nije samo Doug Ford, i ja sam ovih dana na poslu progutala muhu", napisala je novinarka u objavi uz video, a referirala se na političara Forda kojemu je nedavno prilikom jedne press konferencije u usta uletjela pčela. 

Na snimci koju je objavila vidjelo se da ju je muha iznenadila te da joj je trebalo koji trenutak da se pribere, a potom je nastavila pričati o situaciji u Pakistanu.

Njezin video smirene reakcije ubrzo je postao viralan, a voditelji emisije Victor Blackwell i Alisyn Camerota oduševili su se njezinom profesionalnošću.

"Osjetila sam kako mi treperi u grlu dok sam završavala uvod", ispričala je Farah kasnije za CNN.

VIDEO>>Anđa Marić: 'Bila sam na Tinderu, kad bi ljudi shvatili da sam to ja, onda bi me blokirali!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije