Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve za njega

VIDEO Tužna Severina pokazala kako se priprema za Uskrs: 'Ove godine nisam sa svojim sinom'

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
1/10
11.04.2020.
u 11:31

Na Instagramu je tako pokrenula SeVeTeve, na kojem svake subote uveseljava pratitelje novim videima iz karantene. U posljednjoj epizodi pokazala je kako ukrašava uskršnja jaja, a požalila se i da je ovo njezin prvi Uskrs bez sina Aleksandra.

Severina dane provodi sa suprugom Igorom Kojićem u Beogradu u kući njegovih roditelja, a s obožavateljima komunicira putem društvenih mreža. Na Instagramu je tako pokrenula SeVeTeve, na kojem svake subote uveseljava pratitelje novim videima iz karantene.

U posljednjoj epizodi pokazala je kako ukrašava uskršnja jaja, a požalila se i da je ovo njezin prvi Uskrs bez sina Aleksandra. 

-Bliži se naš najljepši blagdan, Uskrs. kad sam bila mala išla sam s mamom u crkvu, posvećivati jaja, sirnice...a prije toga sam s njom bojala ta ista jaja - započela je video Severina i nastavila:

- Ove godine nisam sa svojim sinom, još uvijek, ali sam za njega obojila jaja koja ću i ukrasiti. 
U sljedećih nekoliko minuta Severina je pokazala kako ukrašava jaja i koji je rezultat, te je najavila da sadržaj s Instagrama seli na YouTube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Večeras u 20:30h očekuje vas četvrto izdanje SeVeTeVe, ozbiljna emisija u neozbiljnoj kućnoj radinosti. Selimo se na YouTube jer smo pripremili posebnu preduskršnju čaroliju. Dakle, tko zaboravi, u 20:30h vas s Instagram live-a vodim na YouTube. Osim što sam već sve pripremila za naš Uskrs, prvi bez 'rođeno moje', bila sam i puno vridna, spremala se, pivala, a imam i ekskluzive. Večeras mi u pjesmi i zabavi pomažu @goran_karan_official, @giuliano_djanic, @danijelamartinovicofficial, @mirella.meic, @zorica.bucic, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, @lalana, Nele Karajlić i @dragankojickeba... Vjerojatno ste skontali, pa ću još samo šapnuti da imamo i posebno kućno uskršnje izdanje splitske 'Štorije'. Pssst…. Tu je i moj band - @alenkamilano, @ivan.pesut, Damir Šomen, @marionovakovic5, @dariomihic, @kopeckimario… Posebna zahvala @bojan.dragojevic i @ivan.pesut #STAYTUNED #seveteve #live #youtube #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

 

- Osim što sam već sve pripremila za naš Uskrs, prvi bez 'rođeno moje', bila sam i puno vrijedna, spremala se, pjevala, a imam i ekskluzive kazala je Severina.
 Pjevačici su mnogi u posljednje vrijeme zamjerali pretjeranu mršavost. Svi dušobrižnici sada su došli na svoje jer je Severina, kako je priznala, u karanteni dobila čak 7 kilograma.
 - Svi mi šaljete brojna srca koja mi stvarno pune dušu, ali osim duše treba nešto napuniti i stomak. Na primjer, ja sam se udebljala sedam kilograma, što je jako dobra vijest za moju mamu i sve vas koji ste mi govorili da sam mršava - otkrila je Severina. Istaknula je i kako radi na svojoj liniji, a svi koji održavaju formu poput nje trebaju se ponekad i nahraniti. - Moramo nešto jesti. Tako ja, nahranjena vašom ljubavlju i ljubavlju obitelji koja me nenadano trpi, odlučila sam se za novu rubriku koja se zove ‘Tajne svekrvine kuhinje’ - najavila je pjevačica pa obožavateljima pokazala kako sprema krumpirušu prema receptu njezine svekrve Olje. -Što ste mislili, da ja ne znam ni jaje ispeći? Tu se varate! Čudno je vama da ja gulim krumpir, ali samo vi probajte moju krumpirušu, nećete požaliti - samouvjereno je zaključila Severina.

 

Ključne riječi

Komentara 12

NA
Narcis660
21:08 11.04.2020.

Koliko majki samo u ovom momentu( dok ovo čitamo) nemože biti iz ozbiljnijih razloga sa svojom djecom jer su možda na aparatima za disanje ili umiru na onkologiji ili su daleko u inozemstvu otišle da bi ih prehranile svoju djecuu i ostale zatočene zbog korone....i zato ne pretjerujte.Koga boli uho za njom i njenom objesti i željom za javno eksponiranje svoje "tuge"🤮🤮dno dna

Avatar messerschmidt
messerschmidt
20:32 11.04.2020.

Boli nju ona stvar za uskrs. A mora reći nešto, zbog raje.

MA
Masnica3
19:30 11.04.2020.

Koga briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije