Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapjevala je

VIDEO Pogledajte kako je izgledao ludi party nakon Dore na koji su Let 3 odveli Severinu

Foto: Instagram
1/24
26.02.2024.
u 08:49

Kako se vidi na snimci, pjevačica se popela na pozornicu s bendom Let 3 te je otpjevala svoj hit ''Moja štikla'' s kojim je pobijedila na Dori 2011. godine.

Pjevačica Severina Vučković i u finalu Dore 2024. pojavila se kao gost riječkom bendu Let 3. Severina je u žutoj haljini koja podsjeća na vrtuljak u zabavnom parku mahala plišanim čekićem za vrijeme njihova nastupa. Pjevačica se odlično zabavila na Dori nakon teškog perioda koji je prošla, a druženje s dečkima iz benda nastavila je i u zagrebačkom klubu Močvara.
"Ljudi, Severina i Mrle došli u Močvaru", video je koji se proširio društvenim mrežama. 
Kako se vidi na snimci, pjevačica se popela na pozornicu s bendom Let 3 te je otpjevala svoj hit ''Moja štikla'' s kojim je pobijedila na Dori 2011. godine.

 

Gledanje Dore bilo je organizirano u zagrebačkom klubu Močvara, pod palicom umjetničkog kolektiva ''House of Flamingo''. Inače, Let 3 bili su plesači u Severininu spotu za pjesmu ''Moja štikla''. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, ova jubilarna 25. Dora odvila se kroz tri večeri: dvije polufinalne i finalne. U četvrtak i petak  nastupilo je po 12 natjecatelja, a njih osmero prošlo je u finale. U finalu je nastupilo 16 kandidata, a to su bili: Natalie Balmix i "Dijamanti", Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin i "Vodu piti trizan biti", Lana Mandarić i More, Boris Štok i Can We Talk, Stefany i "Sretnih dana dat' će Bog", Pavel i "Do Mjeseca", Saša Lozar i "Ne plačem zbog nje", Lara Demarin i "Ne vjerujem ti", Let 3 i "Baba Roga", Alen Đuras i "A Tamburitza Lullaby", Eugen i "tišine", Vatra i "Slatke suze, gorka ljubav", Damir Kedžo i "Voljena ženo", Baby Lasagna i "Rim Tim Tagi Dim", Marcela i "Gasoline" te Vinko i Lying Eyes.

GALERIJA Pogledajte kako je izgledala Dora 2024.

1/116


Eurovizija ove se godine održava u švedskom Malmöu, a zakazana je za početak svibnja. Predstavljat će nas Baby Lasagna. 

VIDEO Baby Lasagna u suzama: 'Jako je teško posvetiti pjesmu jednoj osobi, ali obitelj je najvažnija...'

 

Ključne riječi

Komentara 6

MA
majeltomoguce
10:06 26.02.2024.

Apsurd svega je to da su oni koji se kao bore protiv babaroga zapravo - Babaroge! Staviti Severinu kao kraljicu mira i ljubavi je kao da Staljinu date Nobela za mir! Žena ima aktivne dvije sudske parnice za uznemiravanje drugih ... da dalje oko ljubavi ne pričam, svi već sve znaju!

Avatar Moodleen
Moodleen
15:00 26.02.2024.

Svima njima "trojka" omiljeni broj.

DU
Deleted user
13:25 26.02.2024.

Točno to ! U sridu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije