Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cro Dance Night

VIDEO Kakvo ludilo! ET prvi put nastupio s novom pjevačicom, Karma i Colonia oduševili publiku

Opatija: Koncert Cro Dance Night
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/37
18.06.2023.
u 13:28

Publici se kao nova pjevačica ET-ja premijerno predstavila Meri Andraković koju je publika odlično dočekala, baš kao što je i gromoglasnim pljeskom pozdravila ponovo okupljanje grupe Karma i dolazak Tare Šušelj, a ništa manje nisu ostali oduševljeni ni energičnim nastupom pjevačice grupe Colonia Ivane Lovrić

Dance groznica u subotu navečer ponovno je zatresla Hrvatsku. Tri najveće dance skupine Colonia, Karma i ET po prvi puta krenule su na zajedničku turneju, a prva postaja bila im je Ljetna pozornica u Opatiji. Više od 2500 tisuće posjetitelja uživalo je u dvoipolsatnom glazbenom spektaklu 'Cro Dance Night' tijekom kojeg su se na bini izmjenjivale tri grupe i njihovi najveći hitovi "Za tvoje snene oči", "Sve oko mene je grijeh", "Svijet voli pobjednike", "Tek je 12 sati", "Da ti nisam bila dovoljna","Priđi bez razloga", "Ja ti priznajem", "Prazan stan", "Amore mio"... 

Publici se kao nova pjevačica ET-ja premijerno predstavila i mlada Meri Andraković koju je publika odlično dočekala, baš kao što je i gromoglasnim pljeskom pozdravila ponovo okupljanje grupe Karma i dolazak Tare Šušelj koja je ranije žarila i palila ne samo Hrvatskom već i u inozemstvu, ponajviše u Češkoj, Slovačkoj i Kini. Ništa manje nisu ostali oduševljeni ni energičnim nastupom pjevačice grupe Colonia Ivane Lovrić. 

Inače, iza ove ideje stoji iskusni glazbeni menadžer Renis Gržinić koji je o ovom projektu intenzivno razmišljao više od tri godine nakon što je na jednom koncertu u Sloveniji shvatio da publika još uvijek žudi za hitovima koji su i danas, iako je od tada prošlo tri desetljeća, neizostavan dio nezaboravnih tuluma. Njegova ideja pokazala se kao pun pogodak, a vođeni energijom koju su dobili od publike na svom prvom zajedničkom koncertu ET, Karma i Colonija nastavljaju dalje s turnejom diljem Hrvatske, a potom i u van granica Lijepe naše jer je upita za njihove nastupe svakim danom sve više. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije