Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJENI SU

VIDEO Jelena Rozga pustila je obožavateljima isječak nove pjesme: Pogodila si me u srce

Na današnji dan rođena je Jelena Rozga
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/13
20.03.2024.
u 09:47

Uz video koji je objavila na Instagramu, 47-godišnja pjevačica napisala je: ''Sve puca a ja cijela ostala''

Na Instagram profilu Jelena Rozga (47) s obožavateljima, kojih samo na ovoj mreži ima 411 tisuća, podijelila je isječak iz videospota za svoju novu pjesmu. Napisala je uz video: "Sve puca a ja cijela ostala." Kratki isječak oduševio je njezine obožavatelje koji s nestrpljenjem čekaju trenutak kada će poslušati novu pjesmu i pogledati cijeli videospot. 

"Ovo će biti jako moćno i naravno novi hit u najavi. Uh, uh brijem da će biti vrh sunce. Jedva čekam. Pucamo i mi od uzbuđenja. Bit će top jedva čekanje. Sigurna sam, bit će hit. Mislila sam da gledam reklamu za YSL parfem dok nisam vidjela Jelena Rozga official. Napokon brza pjesma. Ježim se. Pogodila si me u srce, a pjesmu još nisam ni čula", pisali su joj fanovi u komentarima ispod objave, a javila joj se i kolegica Aleksandra Prijović koja je samo ostavila emotikon srca. 

 

 

VEZANI ČLANCI

Splitska pjevačica u sklopu svoje regionalne turneje "Minut srca tvog" održala je koncerte u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i Skoplju i Zadru te će u studenom u sklopu ove turneje održati koncert i u Sarajevu u Zetri. U studenom 2022. godine Jelena je predstavila svoj novi album "Minut srca mog" na kojem se nalazi 19 odabranih pjesama obrađenih u akustičnoj verziji. 

Na današnji dan rođena je Jelena Rozga
1/26

Osim svojim glazbenim uspjesima, Jelena privlači pozornost i svojim mladolikom izgledom, a nedavno je u jednom intervju govorila o toj temi.

– Trudim se, sve se može i bez operacija, bez pretjerivanja. Uz dobru njegu, nekako zdrav život, puno spavanja i što manje nerviranja. Nije mi se uopće teško oduprijeti trendovima koji su danas zastupljeni jer znam što hoću – istaknula je pjevačica. Otkrila je, kako za razliku od prije, ima nekoliko kila viška, ali da je to i htjela.

– Bila sam na početku karijere malo premršava – rekla je pjevačica te dodala kako su je kritizirali zbog toga prije. – Zbunjena sam bila, bila sam tiha, ali ne zato što nisam htjela i nisam znala pričati nego sam učila. Ja sam uvijek stajala sa strane i učila – zaključila je Jelena kada je usporedila kakva je bila na početku karijere i sada.

VIDEO Što se događa s Kate Middleton? O aferi govori najveća poznavateljica britanske kraljevske obitelji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije