Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO TO NIJE OČEKIVAO

VIDEO Glumac nakon predstave u Varaždinu kleknuo na pozornici i zaprosio kolegicu, evo što je odgovorila

Foto: Facebook
1/6
11.03.2024.
u 11:30

Aleksandar Lazić zaprosio je Natašu Popović nakon što su publiku u Varaždinu oduševili izvedbom predstave "Gola istina"

U varaždinskom HNK održao se 15. tjedan smijeha u sklopu kojeg je izvedena i predstava "Gola istina" u kojoj glavne likove igraju komičar Aleksandar Lazić i Nataša Popović koji u predstavi glume par, a zanimljivo je da su par i u privatnom životu. Ova predstava uvijek nasmije publiku do suza, a jučer se na kraju predstave dogodila neočekivana situacija. U jednom trenutku Aleksandar je na pozornici kleknuo i zaprosio Natašu.

– Ovo je najljepši trenutak 15. tjedna smijeha. Glumac je na sceni zaprosio glumicu. Čestitamo, Aleks i Bara, na velikoj ljubavi, na odličnoj predstavi i svima u publici na divnim reakcijama – napisali su na svom Facebooku iz Kerekesh Teatra. Video prosidbe na svom je Facebook profilu podijelila i Nataša te je napisala: – Znala sam da je lud, ali ovo nisam očekivala!!! O ovome sanja svaka djevojka. Eto, ja upravo živim svoj san. Iiii, rekla sam: DA! 

 

 

U jednom intervju Nataša je o svom partneru Aleksandru rekla: – Život mi je kraj Aleksandra uglavnom zabava. U svakom trenutku je humorističan, znam me nasmijati do suza. Živa je istina, ako muškarac zna nasmijati ženu, da može osvojiti i njezino srce. To je živa istina! Da je drukčije, ne bismo vjerojatno bili skupa.

Ova humoristična predstava donosi jedinstveni uvid u život pun izazova i komičnih situacija u kojima se nalazi Aleksa pod komandom svoje slavne supruge Bare. U predstavi Alex i Bara publika ima priliku zaviriti u posebno bračno stanje ovog popularnog para koji osvaja srca publike diljem Hrvatske i šire.

VIDEO Marija Šerifović nakon emotivnog nastupa u Areni: Bila sam na korak do toga da otkažem ovo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije