Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIO MIŠLJENJE

VIDEO Cetinski uzrujan: Otvorite Goli otok, privedite nas lisicama, ali moja obitelj neće se cijepiti

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/9
06.05.2020.
u 13:52

Tony je obožavateljima otvoreno kazao kako se ne želi cijepiti i kako je izrazito protiv cijepljenja, no naglasio je da nema ništa protiv da se cijepe oni koji to žele.

Pjevač Tony Cetinski odlučio se obožavateljima obratiti putem Facebook livea te je progovorio o cijepljenju, jer je to, kako kaže, u njegovoj glavi najaktualnija tema. 

Tony je fanovima otvoreno kazao kako se ne želi cijepiti i kako je izrazito protiv cijepljenja, no naglasio je da nema ništa protiv da se cijepe oni koji to žele.

Cijepljenje ? NE HVALA !!!

Posted by Tony Cetinski on Wednesday, May 6, 2020

 

– U mojoj glavi najaktualnija je tema cijepljenje. Uopće se više ne bojim korone, nego me strah vidjeti taj moment kad će krenuti represija i kad će krenuti nasilno cijepiti one koji se ne žele cijepiti. To me jako zanima i plaši. Tko će mene natjerati da se ja cijepim ako neću? – počeo je Tony iznositi svoja razmišljanja koja je odlučio podijeliti s obožavateljima

– Tko hoće nek' se cijepi, nemam ništa protiv. Ne dam. Ja jednostavno ne dam da me netko cijepi. Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo cijepiti pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspemo ili nas uspavajte pa nas na silu cijepite. Nema šanse! – kazao je pjevač i dodao da se nada da mu Facebook neće zatvoriti profil te da bi se u demokratskom društvu trebalo dopustiti da se govori o svim temama. 

Naglasio je kako se on i njegova obitelj neće cijepiti, a obožavatelje je pitao misle li da je moguće da se sve ovo trenutačno događa zato da bi se ljude dovelo pod kontrolu i čipiralo.

Posted by Tony Cetinski on Wednesday, May 6, 2020

 

Tony je isto tako kasnije u liveu rekao kako će radije biti bez zuba nego staviti implantat jer je i to strano tijelo. 

Nakon videa, Tony se o istoj temi oglasio i statusom.

"Preko 2000 vaših zahtjeva za prijateljstvom odmah nakon javljanja uživo nam daje razloga da se borimo za svoja prava na izbor oko tema čipiranja i cijepljenja!! GOLI OTOK ĆE NAM BITI PREMALEN ali barem znamo da ćemo imati urnebesan maratonski koncert za sve koji biraju NE cijepljenje i NE čipiranje!!!!!" napisao je pjevač.

Ključne riječi

Komentara 77

Avatar Osvetnik_Ernesta_Fulira
Osvetnik_Ernesta_Fulira
14:03 06.05.2020.

Zašto netko misli da mi mislimo da je bitno što misli Tony Cetinski ? Neću se ni ja cijepiti, pa šta ?

JM
juretic.milan
14:55 06.05.2020.

a šta o tome misli Modni Mačak? Da dobijemo još jedno relevantno mišljenje

DU
Deleted user
14:45 06.05.2020.

Što se mene tiče ti si puno opasniji od toga cjepiva, kako tvoje vozačke sposobnosti tako i sposobnosti tvoje obitelji da druge prevari za lovu, isto kao i tvoj otac prevarant koji je prevario dečke koji su mu farbali brod i nije ih platio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije