Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvrede

Veljača: Stavim sliku svog tate na Noćnom maršu za Dan žena i dobijem poruku nekog imbecila

Foto: Youtube screenshot
1/5
09.03.2020.
u 14:10

Scenaristica je objavila sadržaj poruke koju je dobila nakon objave fotografije svog oca.

Na Međunarodni dan žena održan je Noćni marš u Zagrebu i to petu godinu zaredom. Scenaristica i jedna od pokretačica pokreta #spasime, Jelena Veljača objavila je fotografiju uz koju je napisala da je i njezin tata bio na Noćnom maršu, najvažnijem prosvjedu za prava žena. Poruka koju je dobila od jednog pratitelja na Instagramu šokirala je Jelenu i podijelila je tu poruku sa svojim pratiteljima. 

"Dakle ja stavim sliku svog tate na noćnom maršu za Dan žena i ovo je poruka nekog imbecila. Ugasimo internete", napisala je Veljača i objavila presliku poruke u kojoj piše:

1/9

"Ništa bez ćaće, je l' svaka čast onoj koja ima oslonac, a i ne bi ni bila tu di jesi danas kao prvo bez njegove pomoći.  A vrlo vjerojatno i pomoći muškaraca s kojima si bila u vezama i brakovima, nismo sve tako balave da se ne sjećamo s kim si sve bila u vezi i u koje ključno doba sapunica, scenarija itd. Misliš da bi baš ti bila tamo neka glumica da nisi istodobno bila i djevojka redatelja. Sada jesi samo PR i lijepo lice tamo nekih udruga koje više ni same ne znaju za što se bore, ajde razumljivo, ali zapitaš li se nekad koje licemjerje prodaješ nekim svojim izjavama i poredbom svog života. Postala si jedna od onih koje ženama guraju da moraju sve, a ne da mogu ono što žele, pa makar to bila samo jedna stvar. Ali na kraju krajeva, očito i ti ne možeš sve, barem si na području brakova kiksala. I Inače, sve najbolje tebi kao ženi i tvom djetetu, ali ovako prodaješ demagogiju ženama bez mozga, al eto i to je posao valjda te plaćaju pošteno." 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 15

PA
Pajo
14:19 09.03.2020.

Hahaha. VL i veljača. Koji tandem. Samo naprijed, jednako ste relevantni!

MA
Machak
14:47 09.03.2020.

Hehe taj “imbecil” je žena...a istina boli....

KO
kopemife
14:21 09.03.2020.

Iskace iz pastete. Poruku je pisala zena "nismo sve tako balave" al njoj su muskarci sve krivi pa taj dio nije vidjela. Odi u svoju safe zonu emotivno inkontinentna kokos jedna. Jos jedna uradak diva vice fuj internet. Ja cu se ranit majke mi. 😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije