Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Nakon komentara gledatelja na nastup Nede Parmać reagirala i Tereza

Foto: PIXSELL/Screenshot
1/3
09.03.2020.
u 10:37

– Bravo Neda Parmać! Zadatak nije bio lagan, ali si ga vrhunski odradila s mnogo truda, emocije i ljubavi. Kako sam ti rekla, na trenutke sam pomislila da gledam sebe – rekla je Tereza

Neda Parmać sinoć je maestralnom imitacijom Tereze Kesovije u showu "Tvoje lice zvuči poznato" oduševila gledatelje. Podsjetimo, Neda je izvela pjesmu "Moja posljednja i prva ljubavi" i glasom, ali i pokretima podsjetila na veliku Dubrovčanku.

Na kraju je osvojila drugo mjesto, iza Fabijana Pavla Medvešeka i njegove imitacije Freddieja Mercuryja. Nedina izvedba donijela joj je hvalospjeve na društvenim mrežama, a o njezinu nastupu danas se na Instagramu oglasila i sama Tereza Kesovija:

– Bravo Neda Parmać! Zadatak nije bio lagan, ali si ga vrhunski odradila s mnogo truda, emocije i ljubavi. Kako sam ti rekla, na trenutke sam pomislila da gledam sebe na sceni pa dalje ne trebam ništa više govoriti o tvom sinoćnjem nastupu u Tvoje lice zvuči poznato. Šaljem ljubav i podršku u nastavku showa – napisala je Tereza. 

Komentara 4

NA
Natur
14:14 09.03.2020.

Neda je bila fantasticna, na trenutke sam se ježila, ista Tereza...glas, moti, skinula je 100 posto. Bravo za masku, sminku, za mentore...svaka cast.

PI
Petar_Ivić
11:24 09.03.2020.

Oboje su bili izvrsni. On koji nije primarno pjevač zahtjevnu pjevačku dionicu odradio je vrlo solidno a imao je i više posla u skidanju kretanja na sceni, a ona pak voklano izvrsno, nije bilo toliko posla oko kretanja ali je fenomenalno prenijela emocije. Izjednačeno, nijanse.

Avatar salko1951
salko1951
10:45 09.03.2020.

Ne kužim čemu služi to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije