Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sele u Englesku

Velika životna promjena! Supruga našeg reprezentativca oprostila se od grada u kojem je zasnovala obitelj

Foto: Instagram screenshot
1/13
14.09.2022.
u 18:38

Hvala za sve predivne trenutke, hvala što smo se tu osjećali kao doma, hvala na svoj podršci koju ste nam pružali u dobrim i u lošim trenutcima, hvala svim divnim ljudima koji će zauvijek ostati u srcu ! Imate u nama vjerne navijače zauvijek- napisala je Adriana Ćaleta- Car.

Nedavno se saznalo kako će naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta- Car (25) karijeru nakon četiri godine seli s juga Francuske gdje je igrao u Olympique Marseilleu u novi klub, engleski Southampton.

Njegova supruga Adriana (30) se sada na društvenim mrežama emotivnom porukom i nizom fotografija oprostila od grada gdje je živjela posljednje četiri godine i zasnovala obitelj.

Za njihovu obitelj sada počinje novo poglavlje u životu, a Adriana je poručila kako će zauvijek pamtiti uspomene koje su stvorili u ovom gradu. 

-Hvala za sve predivne trenutke, hvala što smo se tu osjećali kao doma, hvala na svoj podršci koju ste nam pružali u dobrim i u lošim trenutcima, hvala svim divnim ljudima koji će zauvijek ostati u srcu ! Imate u nama vjerne navijače zauvijek- napisala je. -Merci pour ces 4 années merveilleuses. Merci pour tout' (Hvala za prekrasne četiri godine, hvala za sve)- dodala  je Adriana uz objavu, a ubrzo su se javili brojni pratitelji.

''Predivni moji'', ''Nedostajat ćeš mi'', ''Ljubi, predivno napisano'', ''Predivna obitelj'', ''Sve najbolje vam želim'', ''Sretno u ostaku karijere'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Adriana i Duje su u svibnju prošle godine skromno svadbeno slavlje organizirano je na terasi dubrovačkog Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje. Mladi par zaručio se tri mjeseca prije toga, a ubrzo nakon toga obznanili su kako čekaju svoje prvo dijete, malenog Maura koji je bio glavna zvijezda vjenčanja.

Za crkveni obred odabrali su jednu od najatraktivnijih gradskih građevina, crkvu svetog Ignacija koju Dubrovčani zovu Jezuiti. Adriana je zbog njihovog gala vjenčanja iz Marseillea gdje su živjeli, u Dubrovnik i nedavno doputovala, a istim je povodom bila i u Zagrebu. Naime, Dujina supruga već je naručila vjenčanicu dizajnerice Matije Vuice koja joj je kreirala i prvu svadbenu haljinu.

VIDEO Od ranih jutarnjih sati ljudi se okupljaju ispred Buckinghamske palače kako bi se oprostili od Kraljice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije