Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Velika svađa Mije i Brankice: 'Jesi li rekao da želiš dijete s njom? Rekao si da si u vezi!'

Foto: RTL
1/36
24.11.2023.
u 13:30

Rade i Irena završavaju svoju avanturu u Osijeku, Stjepan i dalje muku muči s Rankom, a Ivana na Šolti očekuje hladan tuš i veliko Samantino priznanje.

Naizgled miran i romantičan ručak Mije i Brankice završit će neočekivano, velikom svađom u kojoj jedno drugo neće štedjeti.''Jesi li rekao da želiš dijete s njom?'' optužit će ga iznenada Branka, ''Rekao si da si u vezi''. Branko će za Smilju pripremiti novo iznenađenje, a Miroslav i Gabrijela sve se više zbližavaju i razmišljaju o zajedničkoj budućnosti. 

Rade i Irena završavaju svoju avanturu u Osijeku, Stjepan i dalje muku muči s Rankom, a Ivana na Šolti očekuje hladan tuš i veliko Samantino priznanje. Romantični Jožef Azru će iznenaditi večerom uz zalazak sunca pa joj poručiti kako je ozbiljno spreman za vezu, piše RTL.

''Volio bih da se doseliš kod mene'', iznenadit će je prijedlogom.Ante je za Klaru pripremio poseban adrenalinski izazov, a ona će priznati kako mu zamjera što je prema njoj bio brutalno iskren: ''Moj ego to ne može podnijeti''.

VEZANI ČLANCI:

Inače u prošloj epizodi showa 'Ljubav je na selu' vidjeli smo kako se Mijo i Brankica drže se za ruke, grle i ljube, no među njima su brojne razlike oko kojih nikako da se slože. ''Nemoj više govoriti preda mnom da je mlađe slađe'', upozorila ga je Brankica, a on je priznao da se zbog svog slobodnog duha uvijek osjećao bolje u mlađem društvu.

VIDEO Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

''I kako da se ja sad zagrijem za tebe?'' upitala ga je. ''Ne volim kad je netko umoran stalno, nezainteresiran, nervozan, hoću živahnu ženu'', kazao je farmer da mu smeta što Brankica ne voli ni motore ni adrenalin, onako kako on voli. Branku je dalje zanimalo što je za njega temelj dobre veze, a osudila je njegovu odličnost. ''Mi ćemo biti prijatelji, za vezi nisi. Ima energije, ima kemije, ali čim Branka okrene leđa... Gotovo je'', poručila mu je.

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Komentara 1

Avatar razmaknica
razmaknica
08:00 25.11.2023.

Bez komentara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije