Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ?

Vedran je iskoristio dva džokera na šestom pitanju, znate li odgovor?

Tko želi biti milijunaš
Foto: HRT
1/5
13.10.2023.
u 10:28

Povjesničar koji radi u Institutu za povijest u Budimpešti prvog je džokera zatražio na pitanju za 300 eura jer nije znao što nedostaje lošinjskom Apoksiomenu. Iskoristio je džokera "pola-pola", a zatim i "zovi" zahvaljući kojem je točno odgovorio na 6. pitanje.

U ovotjednom izdanju kviza "Tko želi biti milijunaš?" troje natjecatelja pokušalo je koristiti i znanje i sreću kako bi osvojili jackpot. Žaklina Cvitanović ima zasad 300 eura, sva tri  džokera i pozivnicu za iduću emisiju.

Mateo Seferi iz Sesveta otvorio je emisiju odgovarajući na pitanje za 10.000 eura i na njemu je iskoristo oba džokera koja su mu preostala. Nije znao kolika je prema FIFA-nim pravilima udaljenost linije ruba 16-erca i paralelne gol-linije u jardima. Kako džoker "zovi" nije bio siguran, 28-godišni android developer zatražio je i džokera "pola-pola" i zatim ipak riskirao i točno odgovorio na 11. pitanje.
I na idućem je riskirajući došao do točnog odgovora, no kad je čuo 13. pitanje - odustao je. Kviz je napustio s 18.000 eura.

Na vrući stolac zatim je sjeo Vedran Stojanović iz Zagreba. Povjesničar koji radi u Institutu za povijest u Budimpešti prvog je džokera zatražio na pitanju za 300 eura jer nije znao što nedostaje lošinjskom Apoksiomenu. Iskoristio je džokera "pola-pola", a zatim i "zovi" zahvaljući kojem je točno odgovorio na 6. pitanje da Apoksiomenu nedostaje strugaljka. 

VEZANI ČLANCI: 

Na pitanju za 2500 eura iskoristio je posljednjeg džokera. Zahvaljući publici točno je odgovorio na 9. pitanje - koji je literarni Tom dijete 21. stoljeća. Iako nije znao odgovor i na pitanje za 5000 eura, Vedran nije želio odustati. Riskirao je, ali nije pogodio ime vesterna koji završava okršajem jednog protiv četvorice. Kući je otišao sa 150 eura - iznosom prvog praga. 

Posljednji natjecatelj u ovotjednom izdanju "Milijunaša" bila je Žaklina Cvitanović iz Zagreba. Pravnica je po zvanju, a po zanimanju, kako je rekla, dijeli pravdu doma. Do kraja emisije smirenom igrom i točnim odgovorima osvojila je 300 eura i svoj pohod na jackpot nastavlja u idućoj emisiji kviza “Tko želi biti milijunaš?" odgovarajući na 7. pitanje. Na raspolaganju su joj sva tri džokera.

VIDEO: Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva' 

 

Komentara 3

VE
velyx
11:34 13.10.2023.

Strugaljka

Avatar Art of Noise
Art of Noise
11:31 13.10.2023.

Da, gledala sam, baš konkretno pitanje. Lik je razvlačija do unedogled. Problem je što on uopće ni ne zna što je Apoksiomen, time ni značenje te riječi. A još je i povjesničar (sad saznah). Zanimljivo. Jako zanimljivo.

ZA
!zagreb!
11:17 13.10.2023.

Mo Salah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije