Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi u Ameriku

Večerom se Petra Nižetić oprostila od prijateljica

petra nižetić
Foto: John Pavlish
1/3
08.10.2016.
u 08:54

Zbog dečka Frane Mastelića novinarka i producentica seli u San Francisco

Novinarka, blogerica i producentica Petra Nižetić napušta Hrvatsku i odlazi u Ameriku. Odlučila je otići zbog ljubavi, odnosno dečka Frane Mastelića koji živi u San Franciscu. Petra će u Americi ostati dulje, a prije odlaska priredila je oproštajnu večer za prijateljice, među kojima je bila i Viktorija Rađa, supruga legendarnog košarkaša Dine Rađe.

- Priredila sam intimnu oproštajnu večer i pozvala najbolje prijateljice iz Splita. Bile smo kod mene kući i odlično se zabavile, kao i uvijek - rekla je Petra Nižetić za Story.hr te otkrila da nije zabrinuta zbog duljeg izbivanja iz Hrvatske.

- Jako sam uzbuđena, ali ne i zabrinuta. Nije mi prvi put da odlazim u San Francisco, iako ovaj put idem na dulje - rekla je Petra.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
11:37 08.10.2016.

o boze na sta lici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije