Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak trenda 90-ih

Poznate Hrvatice kopiraju seksi Pamelu: Koja je od njih njezina najvjernija kopija?

poznate hrvatice
Foto: Instagram
1/8
15.07.2016.
u 08:54

Jednodijelni kupaći kostimi kakve je proslavila prsata zvijezda "Spasilačke službe" vratili su se u modu, a to znaju i naše poznate dame

Prošle su 24 godine otkako je Pamela Anderson kao C. J. Parker u “Spasilačkoj službi” prvi put u crvenom kupaćem kostimu protrčala kalifornijskom plažom i počela trend nošenja jednodijelnih kostima. Iako su se pojavili još početkom 20. stoljeća, pravu su popularnost stekli prikazivanjem kultne serije, a s vremenom je doživio svoje uspone i padove.

Od klasičnih se jednodijelnih kupaćih kostima razlikuje po tome što ima visok izrez koji otkriva više kože, ali i produljuje noge. Danas se trend vratio na velika vrata, a nisu mu odoljele ni poznate Hrvatice, Jelena Rozga, Petra Nižetić i Andrea Andrassy. Svojedobno je Pamela izjavila da su scenama u kojima je ona u poznatom crvenom kostimu napravili kulturološki pomak:

– Postigli smo mnogo u oslobađanju žena – da nose jednodijelni kupaći kostim i budu seksi – rekla je Pamela. S padom popularnosti serije, pala je i popularnost ovog ljetnog odjevnog predmeta, no žene opet sve više prepoznaju njegovu praktičnost. U spotu za pjesmu “Nasljednik” Rozga nosi dva kupaća kostima, jedan cvjetnog uzorka, a drugi ružičasti sa zaigranim motivom. Petra Nižetić na Jadranu se kupa u kostimu koji je kupila davno, dok još nije bio popularan kao danas. Spisateljica i voditeljica Andrea Andrassy svoju je liniju pokazala sunčajući se na Ugljanu u zavodljivom crvenom kupaćem kostimu, gotovo istom kakav nosi Beyoncé u aktualnom hit spotu “Feeling myself”.

>>Ipak ne stiže prinova! Rozga uskoro predstavlja 'Nasljednika'

Komentara 3

Avatar @promatrač
@promatrač
10:00 15.07.2016.

Nažalost naša sva showbusiness scena nije nikad bila originalna . Sve što znaju jeste loše kopirati druge.

Avatar reference
reference
19:05 15.07.2016.

aahaaast ti je kompleks jadnog malog I beznacajnog naroda. zamisli da procitas u recimo los angelos timesu Pamela kopira seksi hrvatice.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
19:55 15.07.2016.

andreja andraši u istoj rečenici sa pamelom... buahaahahahahhaahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije