Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Vatrogasac Ante iz Splita u četiri sata ujutro donio je odluku o sudjelovanju u showu

Foto: RTL
1/4
29.01.2022.
u 22:10

Oduvijek me zanimalo kuhanje i istraživanje nekih novih recepata i okusa. Vukla me želja da pokušam isprobati nešto novo. Najviše volim pripremati naša tradicionalna, dalmatinska i mediteranska jela, kaže Ante

Nova, deveta sezona omiljenog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!’ sve je bliže, a gledatelji će već u ponedjeljak od 21 sat upoznati nove kandidate koji će se u audicijskim emisijama žiriju pokušati predstaviti u što boljem svjetlu. Jedan od njih je i mladi Ante Batinić koji dolazi iz Splita, ima 30 godina, a po zanimanju je vatrogasac.

''To je bio dječački san koji sam uspio i ostvariti. Bavim se time već zadnje četiri godine'', priča ovaj simpatični mladić koji u slobodno vrijeme voli igrati nogomet, pikado i košarku s društvom, loviti ribu, ali posebno je veliki zaljubljenik u kuhanje. Ante je vrlo siguran u svoje kulinarske vještine, a obožava mediteransku kuhinju. Smatra se urednim, brzim i spremnim za učenje novih stvari, a što se mana u kuhinji tiče, ističe kako je ponekad tvrdoglav i brzoplet te ne posluša uvijek tuđe savjete.

''Oduvijek me zanimalo kuhanje i istraživanje nekih novih recepata i okusa. Vukla me želja da pokušam isprobati nešto novo. Najviše volim pripremati naša tradicionalna, dalmatinska i mediteranska jela'', kaže Ante.

A svoje će kulinarsko umijeće gledateljima i žiriju mladi vatrogasac pokazati u paru sa svojim dugogodišnjim prijateljem Slavenom. Ante i Slaven odlično se slažu, dijele iste interese i uvijek se dobro zabavljaju pa je tako i prijava u show došla pomalo neočekivano, ali u njihovu stilu.

''Bilo je četiri sata ujutro. Rekao sam da ću nas prijaviti, on se složio i evo nas'', prisjeća se kroz smijeh Ante pa dodaje: ''Kad god bi se sastali kao ekipa, nas dvojica bismo se motali oko kuhinje, on bi uvijek dekorirao jer ima taj 'touch' za dekoracije. Mislim da si baš odgovaramo u kuhinji i zato sam ga odabrao kao partnera u showu''.

''Svatko tko dolazi u show, volio bi pobijediti. Nadam se da ćemo pokazati sve što znamo i da nećemo ispasti odmah u prvom krugu'', zaključuje Ante.

A kako će se dvojica prijatelja snaći u užarenoj kuhinji RTL-ova showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' te kojim će to specijalitetom pokušati pridobiti žiri i proći dalje, gledatelji će vidjeti već u ponedjeljak od 21 sat!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije