Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pir za 500 gostiju

Vanja i Luka Modrić u lipnju planiraju veliko svadbeno slavlje

luka modric
pixsell
31.01.2011.
u 09:01

Nakon što su lani u svibnju svoju vezu ozakonili pred matičarem i najbližom rodbinom hrvatski nogometni reprezentativac i supruga Vanja u lipnju će napraviti veliko svadbeno slavlje u Petrčanima kraj Zadra, piše Extra

Vanja i Luka Modrić u lipnju planiraju veliko svadbeno slavlje. Naime, mladi bračni par odlučio je, nakon što su lani u svibnju ozakonili vezu pred matičarem i najbližom rodbinom te dočekali rođenje sina Ivana, proslaviti svoje vjenčanje u Petrčanima kraj Zadra. Par je već rezervirao veliku salu u hotelu Pinija koja može primiti oko 500 gostiju, piše Extra.

Pir će biti 11. lipnja. Vanja i nogometaš Tottenhama u vezi su od 2004. godine. Prošle godine u lipnju rodio im se sin Ivan.

Komentara 5

HR
hrvatin
15:30 31.01.2011.

Ali stvarno modric slici na vjesticu.To su neki pisali ali sada se zaista vidi da je tako.

DU
Deleted user
14:44 31.01.2011.

i koga boli kyrac, a ne zna se ko je ruzniji, modric ili ova tegoba, kako ce im dijete tek biti ruzno, ima da ih proklinje cijeli zivot sto su ga rodili

DU
Deleted user
15:45 31.01.2011.

i vazno je da je zasuko rukkov, da se vidi pasteta od sata, koji seljober, ahahahahaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije