Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubomorna vanessa

Vanessa: Dok si u vezi sa mnom, nema tuširanja s Angelinom Jolie!

angelina (1)
Foto: Pixsell
1/4
07.11.2010.
u 21:38

U sceni tuširanja Depp diže golu Angelinu i prislanja je na staklo kupaonske kabine. Dok Angelina svoje nago tijelo stišće uz Deppovo, strastveno ga ljubi, a on joj uzvraća istom mjerom.

Scena gole Angelina Jolie u čvrstom i sigurnom zagrljaju Johnnyja Deppa trebala je biti vrhunac novog trilera “Turist” čija se premijera u Americi očekuje za dva mjeseca. No, izgledno je da je Deppova dugogodišnji djevojka, francuska pjevačica Vanessa Paradis izvojevala da se iz filma izbace eksplicitne seksualne scene, u kojima se glumački par A liste izvija pod tušem.

Vanessa, s kojom slavni glumac ima dvoje djece, bila je toliko tužna kad je u scenariju pročitala strastvenu scenu. Preklinjala je Deppa da se povuče iz projekta. Depp joj nije udovoljio, a Vanessa je počela jače pritiskati. Svađa je završila tako da je Depp odgovorio kako baš želi snimiti scenu pod tušem. Scenarija se u međuvremenu dočepao celebrity magazin “Life & Style” i otkrio pikantne detalje.

Angelina i Depp goli

Johnny Depp igra američkog turista Franka Taylora koji zavodi Interpolovu agenticu Caru Mason, a nju, dakako, glumi Angelina Jolie. U sceni tuširanja Depp diže golu Angelinu i prislanja je na staklo kupaonske kabine. Dok Angelina svoje nago tijelo stišće uz Deppovo, strastveno ga ljubi, a on joj uzvraća istom mjerom.

Kad ga nije uspjela odgovoriti od filma, Paradisova se izbezumila.

Navodno je s njihovom djecom nenajavljena dolazila na setove koji su se snimali u Parizu, a da bi sačuvala muškarca svog života, nije joj bilo teško sjesti na avion te isto to ponoviti i u Veneciji.

Već je otela Brada Pitta

– Angelina ima lošu reputaciju. Jennifer Aniston je na snimanju filma “Mr. and Mrs. Smith” otela Brada Pitta. Ne želim ni pomisliti na slično iskustvo – povjerila se Vanessa izvoru koji je njezine riječi prenio tabloidima. Navodno ju je ta scena toliko razljutila da je Deppu mahala prstom ispred nosa i vikala: “Dok si sa mnom, nema tuširanja s Angelinom Jolie”. Ne čekajući Deppov odgovor na ispade ljutnje i ljubomore, nazvala je producenta i tražila da se izbaci škakljiva scena ispod tuša, a navodno joj je to i obećano. Službena verzija je drukčija.

– Nisam čuo da je scena izrezana. Morat ću pogledati – rekao je glasnogovornik Sony Picturesa.

Komentara 10

OB
-obrisani-
21:09 08.11.2010.

nista od breda ot kako je prestao pit,nego Andjo ne pustaj ti Johnyja,hoce on, hoce-samo trci krugove da ne mislis da je moralno nedonosce

CU
cunt
22:15 07.11.2010.

A Brad drka...........

VI
visio
08:49 08.11.2010.

guzit će on i \"breda\"! anđewliju ošinit, e za to vrijedi izgubiti \"no name\" curku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije