Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Valentina razočarala: Prevagnulo je što se ne oblači i ne ponaša onako kako je ona zamislila

Foto: RTL
1/4
28.04.2020.
u 08:40

Gledatelji su razočarani Valentininom odlukom i nadaju se kako će Marinko ipak pronaći srodnu dušu.

Sinoć su u showu "Brak na prvu" Nadia i Luka te Valentina i Marinko morali donijeti odluku ostaju li sa svojim bračnim partnerima i nakon  završetka ovog sociološkog eksperimenta. Nadia i Luka odlučili su ostati zajedno, ali ne i Valentina i Marinko. Marinko je rekao kako je spreman njihovoj vezi pružiti nastavak i ostati uz Valentinu, a konačnu odluku prepustio je njoj. Valentina je jedva suzdržavala suze jer s Marinkom ne dijeli jednake osjećaje. 

– Nažalost, za nešto više od prijateljstva trenutačno nisam spremna i iskreno se nadam da ćeš to razumjeti i da te to neće povrijediti jer to  najmanje želim. Prije nego što se rastanemo kao par, želim ti zahvaliti na svim trenucima koje smo do sada podijelili – rekla je i dodala kako  se nada da će ostati prijatelji i dodala je kako je ranije trebao zauzeti stav prema njoj omakav kakav je pokazao u završnici showa. Gledatelji koji na RTL-u gledaju ovaj sociološki eksperiment donijeli su svoj sud zašto je Valentina odlučila napustiti Marinka i većina kaže kako im je žao Marinka i misle da je Valentina pogriješila s ovom odlukom. 

1/6

Mnogo je bilo komentara na Facebook stranici showa "Brak na prvu".

Marinko, puno sreće od sveg srca u budućem životu, dobar si čovjek, dirnuo si me sa svom svojom pričom svaka ti čast nemam ništa protiv Valentina ali mislim da nije dobro izabrala al dobro to je moje mišljenje ne njezino nadam se da je dragi Bog vidio sve i da će se ipak naći srodna duša za tvoje ranjeno srce svako dobro Marinko.

Neiskrena od početka! Za razliku od nje on jako drag i želim mu svu sreću! Mislim da je ovo bolje za njega, teško je udovoljiti takvoj ženi!  Marinko nije loš čovjek. Kod Valentine je prevagnulo što ne izgleda, ne oblači se i ne ponaša kako je ona zamislila svog famoznog markantnog muškarca. Razočarala me skroz. Neiskrena od početka! Za razliku od nje on jako drag i želim mu svu sreću!

Jurišala bi da je lik s naslovnice... Plakala je jer joj se u biti svidio dušom, ali nije ovo prvo za nju takvu damu. Nabrojala je 100 njegovih vrlina i kvaliteta. Sve najbolje,ne želi ništa promijeniti na njemu i ipak ga odbila.

Toliko o tome da "odijelo ne čini čovjeka" i "bitno je kakav je čovjek iznutra"...

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

PI
Piksy
06:48 29.04.2020.

Svatko sebi bira prema osjecajima..zena je bila fer i rekla da osjeca samo prijateljstvo za Marinka i sto sad..osjecaji na zalost nisu obostrani..on bi nastavio a ona nebi..ali to je tako u zivotu

Avatar drug Joža
drug Joža
13:25 28.04.2020.

Prijavila sam se u show, ali - "nisam spremna na više od prijateljstva" - wtf ???

AD
adminka
10:27 28.04.2020.

Odijevanje i ponašanje su produkt razmišljanja. Valentina je skroz u redu žena, ali nije zaljubljena u Marinka. Marinko je pak draga osoba, no sigurno kad bi se opustio bilo bi tu i grubljih momenata taman za pokvariti život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije